TIMELINE

26 Ağustos 2019
Hepsi İzmir'de yakalandı! Tam 69 kişi...
İzmir'in Çeşme ve Dikili ilçelerinde yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 69 düzensiz göçmen yakalandı. Düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.
26 Ağustos 2019
Böyle ülke sınırı görülmedi! Diğer tarafa geçebilmek için...
Sınırların ülkeleri birbirinden ayırmaları bilinmedik bir şey değil! Fakat öyle ülke sıınrları var ki görenler gözlerine inanamıyor. Kimi bir sınıfın içinden geçip sınıfı iki farklı ülkeye ayırırken, kimi her gün binlerce insanın gezindiği bir sokakta kimi ise bir kütüphanenin içinden geçebiliyor. İşte sizleri çok şaşırtacak birbirinden ilginç ülke sınırları...
26 Ağustos 2019
İlkel malzemelerle öyle bir şey yaptı ki! Çok şaşıracaksınız
YouTube videoları son zamanlarda dünya çapında milyonlarca insan için vazgeçilmez aktivitelerden birisi. Her gün dijital dünyaya giren yeni YouTuber'lar, ürettiği birbirinden farklı içeriklerle izlenme rekorları kırıyor. YouTube'ta en çok izlenen video çeşitlerinden bir tanesi ilkel malzemelerle doğada hayatta kalma mücadelesini ele alan içerikler. Son olarak bir genç, doğada bulduğu bazı ilkel malzemelerle öyle bir şey yaptı ki YouTube videosunu izleyenler gözlerine inanamadı. Bakın YouTube'ta milyonlarca kez izlenen ve fenomen olan o videoda neler oluyor...
26 Ağustos 2019
Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı
Son dakika haberi... "Bugün hava nasıl olacak?" sorusunun yanıtını arayan vatandaşlara Meteoroloji'den beklenen aber geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında bazı illerimiz için sağanak yağış uyarısında bulunuldu. Peki bugün İstanbul, İzmir ve Ankara'da hava nasıl olacak? Hangi illerimizde yağmur var? İşte Meteoroloji'den gelen son açıklamaya göre yurt genelinde hava durumu...
26 Ağustos 2019
İsrail uçakları Gazze'yi vurdu
Son dakika haberi... İsrail uçakları, Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Lahya beldesinde Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'na ait askeri bir noktayı vurdu.
26 Ağustos 2019
İzmir'de feci kaza! İki kişi hayatını kaybetti
İzmir'in Bergama ilçesinde Küçükkaya mevkiinde bir otomobilin motorsiklete çarpması sonucu gerçekleşen trafik kazasında iki kişi hayatını kaybetti.
26 Ağustos 2019
Husiler'den Suudi Arabistan hava üssüne saldırı
Son dakika haberine göre Suudi Arabistan'ın güneyindeki Kral Halid Hava Üssüne silahlı insansız hava araçlarıyla (SİHA) saldırı yapıldığı bildirildi. Koalisyon güçlerinden bombardımana ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.
26 Ağustos 2019
HDP'li Lezgin Botan fena rezil oldu!
Eski HDP Van milletvekili Lezgin Botan, Türk askerinin Şırnak’ta yaşlı bir adamı hastaneye götürürken çekilmiş fotoğrafını 'Özel Harekatçılar yaşlı bir Kürt'ü tutukluyor' şeklinde servis edip algı operasyonu oluşturmaya çalıştı. Botan fotoğrafın gerçek yüzü ortaya çıkınca Twitter paylaşımını sildi. Bu paylaşımı ile devlet düşmanlığı yapmaya çalışan Lezgin Botan, rezil olmaktan kurtulamadı.
26 Ağustos 2019
Can pazarı! Alev topuna döndü
Edirne’de iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada araçlardan birisi alev topuna döndü. Cayır cayır yanan otomobilden 2’si kadın toplam 3 kişi, görgü tanıklarının yardımıyla yanmaktan son anda kurtarıldı. Kazaya karışan diğer araçta bulunan 3’ü çocuk toplam 5 kişilik aile ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
26 Ağustos 2019
Trump'a 2020 seçimlerinde Cumhuriyetçi rakip
Cumhuriyetçi eski Kongre üyesi Joe Walsh, 2020'de yapılacak başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Partiden başkan adayı olabilmek için mevcut Başkan Donald Trump'a rakip olacağını açıkladı.