TIMELINE

16 Ağustos 2019
Nalburdan aldığı somunla öyle bir şey yaptı ki!
İnternet alemini kasıp kavuran bir içerik daha karşımızda... Her gün YouTube ve benzeri sosyal medya mecralarında karşımıza çıkan içeriklere bir yenisi daha eklendi. Bir kullanıcı, nalburdan temin edilebilen basit bir somundan öyle bir şey yaptı ki YouTube videosu milyonlar izlendi. Siz de evde kullanmadığınız ve çürümeye yüz tutmuş eşyalarınızı bu şekilde değerlendirebilirsiniz! Bakın bu becerikli kullanıcı birkaç basit işlemle somunu neye çeviriyor! Sonucuna çok şaşıracaksınız.
16 Ağustos 2019
İstanbul için sağanak yağış uyarısı
Son dakika haberi... Hava durumunu araştıran vatandaşlara beklenen uyarı Meteoroloji'den geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada İstanbul dahil olmak üzere birçok ilimiz için sağanak yağış uyarısında bulunuldu. Peki bugün hava nasıl olacak, hangi illerde yağış var? İşte Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmeye göre 16 Ağustos Cuma hava durumu...
16 Ağustos 2019
Kaplumbağayı kurtarmak isterken canından oldu
Denizli'de yol ortasında bulunan kaplumbağayı ezilmemesi için kenara alarak kurtarmak isteyen kişi, araba çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
16 Ağustos 2019
Malatya'da korkutan deprem
Son dakika haberine göre Malatya'da merkez üssü Arguvan olan Richter ölçeğine göre 3,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
16 Ağustos 2019
Kurtarmak istediği oğluyla birlikte boğuldu
Mersin'in Mezitli ilçesi sahilinde denizde çırpınan oğlunu kurtarmak için suya atlayan baba ile oğlu hayatını kaybetti. Olaya şahit olan yakınları ise feryat edip, gözyaşı döktü.
16 Ağustos 2019
Üniversite kayıtları ne zaman başlıyor? Kayıt nasıl yapılır ve gerekli evraklar nelerdir?
2019-2020 eğitim öğretim dönemine az bir zaman kala üniversite kayıt dönemi öğrenciler tarafından merakla bekleniyor. Öğrenciler arama motorlarında Üniversite kayıtları ne zaman başlıyor sorusuna yanıt arıyor. Peki, üniversite kayıtları nasıl yapılır? Kayıt için gerekli evraklar nelerdir İşte kayıt sürecine dair bilinmesi gerekenler...
16 Ağustos 2019
4 ay sonra ortaya çıktı! Çürümüş cesediyle...
Kadıköy'deki evinde yalnız yaşayan ve kendisinden uzun süredir haber alınamayan Teoman Beysan'a ulaşamayan komşuları, evden gelen kokular üzerine polise haber verdi. Çilingir yardımıyla eve giren polis, yaklaşık 4 ay önce öldüğü tahmin edilen Teoman Beysan'ın çürümüş cesediyle karşılaştı.
16 Ağustos 2019
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'ne o isim atandı
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararına göre Sivil Havacılık Genel Müdürlüğüne, aynı yerde Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Bahri Kesici atandı.
16 Ağustos 2019
Çukur 3. sezon ne zaman başlayacak?
Show TV ekranlarında her pazartesi akşamı izleyicileri ekran başına kilitleyen Çukur'un yeni sezon tarihi merakla araştırılıyor. Dizinin izleyicileri arama motorlarında Çukur'un yeni sezonu hakkında araştırmalarını sürdürüyor. Peki, izleyiciler tarafından heyecanla beklenen Çukur 3. sezon ne zaman başlayacak? Çukur yeni sezon oyuncuları kimler olacak? İşte diziye dair detaylar...
16 Ağustos 2019
İşte CHP'nin Kaz Dağları'ndaki orman katliamı
Kanadalı Alamos Gold şirketinin işlettiği Çanakkale’nin Kirazlı Köyündeki altın madeni ocağıyla ilgili tartışmalar sürerken “Kaz Dağları talan ediliyor” diyerek ortalığı ayağa kaldıran CHP’lilerin, Kaz Dağlarının eteklerini talan ettiği ortaya çıktı. Kaz Dağları'nın eteklerini beton yığınına çeviren CHP'li isimler o görüntülerin Balıkesir Büyükşehir Meclisi'nde sergilenmesi üzerine gösterdikleri agresif tavırlar ise çirkin görüntülere neden oldu. AK Parti Balıkesir Belediyesi Meclis üyesi avukat Mehmet Birol Şahin ise Balıkesir Büyükşehir Meclisi'nde Kaz Dağları’nda yapılan yapılaşmayı ve CHP’li belediyelerin orman katliamını anlattı.