TIMELINE

03 Ağustos 2019
Korkutan yangın! Alevler gökyüzünü sardı
Sabah saatlerinde İstanbul Şişli'de bulunan bir binada yangın çıktı. Çoğunlukla Afrika uyruklu kişilerin yaşadığı 9 katlı binada çıkan yangın, kısa sürede büyüdü. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından kontrol altına alınan yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
03 Ağustos 2019
Meteoroloji'den 7 il için son dakika yağış uyarısı
3 Ağustos 2019 Cumartesi son dakika hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinden yayınlandı. Yayınlanan raporda İstanbul, Edirne, Kırklareli, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin için sağanak yağış uyarısında bulunuldu. Peki bugün hava nasıl olacak? İşte Türkiye geneli hava durumu tahminleri...
03 Ağustos 2019
S&P Türkiye’nin kredi notunu açıkladı
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu olan Standart and Poors, Türkiye'nin kredi notunu teyit etti. Raporda Fed'in uyguladığı para politikasına da dikkat çekildi.
03 Ağustos 2019
Trump imzayı attı! Yeni yaptırımlar geliyor...
ABD Başkanı Donald Trump tarafından imzalanan kararla, Skripal olayı nedeniyle Rusya'ya yeni yaptırımlar getirildi. İmzalanan yaptırımlar kapsamında uluslararası finans kuruluşları Rusya'ya kredi, finansal ya da teknik desteklerini uzatamayacak.
03 Ağustos 2019
Apple o iPhoneların fişini çekiyor! İşte iOS 13'ün çıkış tarihi
WWDC 2019 etkinliği tanıtılacak iOS 13'ün lansman tarihi belli oldu. Apple'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni mobil işletim sistemi iOS 13, bir çok önemli özelliği iPhone ve iPad'lere taşıyacak. Peki bu gelişme ile fişi çekilecek iPhone modelleri hangileri? Hangi Apple modelleri iOS 13'ü desteklemeyecek? İşte iOS 13'ün çıkış tarihi ve Apple'ın "fişini çektiği" iPhone modelleri...
03 Ağustos 2019
İstanbul'da feci kaza! Tonlarca sebze yola saçıldı
TEM Otoyolu'nun Bağcılar mevkiinde seyir halindeki bir otomobil kontrolden çıkarak, sebze yüklü bir kamyonete çarptı. Kazanın etkisiyle devrilen kamyonetteki tonlarca sebze yola saçıldı.
03 Ağustos 2019
Türkiye'den BMGK'de net 'YPG/PKK' mesajı
Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği Maslahatgüzarı Rauf Alp Denktaş,''Türkiye, PKK'nın işlediği suç ve ihlallerin belgelenmesini takdirle karşılıyor ancak teröristlerin (BM tarafından) tanınma ya da meşruiyet arayışlarına yönelik hiçbir hareketi onaylamayacaktır.'' dedi.
03 Ağustos 2019
ABD savaşmak isterse savaşacağız!
Çin'in yeni Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Zhang Jun, ABD ile ülkesi arasındaki "ticaret savaşı"na ilişkin olarak, "ABD konuşmak isterse konuşacağız, savaşmak isterse de savaşacağız." dedi. Geçtiğimiz gün ABD Başkanı Donald Trump, "ticaret savaşları" tartışması devam ederken, 1 Eylül'den geçerli olmak üzere, 300 milyar dolarlık Çin ürününe yüzde 10 ilave vergi koyduklarını duyurmuştu.
03 Ağustos 2019
Trump tüm ABD askerlerini çekmek istiyor
ABD Başkanı Donald Trump'ın Kasım 2020'de yapılacak başkanlık seçimlerine kadar Afganistan'daki tüm Amerikan askerlerini geri çekmek istediği ileri sürüldü. ABD'li yetkililer, söz konusu talebin 2020 Kasım ayına kadar gerçekleştirilmesinin zor olduğunun altını çizdi.
03 Ağustos 2019
Fotoğrafta gördüğünüz ilk şey kişiliğinize dair ipucu veriyor!
Sosyal medyada insanların dikkatini çeken birçok test bulunuyor. Özellikle bu kişilik testi sosyal medyada kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran testlerden birisi oldu. Sosyal medyayı sallayan bu kişilik testi kişilik özelliklerinize dair çeşitli detayları ortaya çıkarıyor. Oldukça garip gelebilir ama çoğu sosyal medya kullanıcısı açıklamada kendi kişiliğine dair detaylar buluyor. İşte sosyal medyayı sallayan o kişilik testi...