TIMELINE

17 Ağustos 2019
Gerçek resmi yıllar sonra ortaya çıktı! Bildiğimizden farklı
Türkiye'de yaşayan İranlı ressam Reza Hemma-Tirad, 3 yıl boyunca tarihçilerle çalıştı. Bu doğrultuda 36 padişahın portresini yaptı. Rezan Hemma-Tirad'ın yaptığı portreler ile bildiğimiz Osmanlı padişahlarının arasında oldukça fark var. Bunların arasında en çok dikkat çeken ise Fatih Sultan Mehmed'in görüntüsü oldu. İşte Reza Hemma Tirad'in gözünden Osmanlı padişahları.
17 Ağustos 2019
Bu halini gören "yok artık" dedi! Çok şaşıracaksınız
Pınar Altuğ bu haliyle görenleri şoke etti! Çocuklar Duymasın dizisinde yıllardır hayat verdiği "Meltem" karakteri ile hafızalara kazınan Pınar Altuğ size birazdan "yok artık" dedirttirecek. Pınar Altuğ'un geçmiş yıllardaki fotoğraflarını görenler hayrete düştü. Pınar Altuğ'u daha önce hiç böyle görmediniz. İşte Çocuklar Duymasın dizisinin başrol oyuncusu Pınar Altuğ'un olay fotoğrafları...
17 Ağustos 2019
Dikkat! Başladı geliyor
Edirne'yi etkisi altına alması beklenen sağanak başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara'nın doğusunda Kocaeli, Sakarya, Bilecik ve Bursa'da beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanağın cumartesi sabah saatlerinden gece saatlerine kadar etkili olacağı uyarısında bulunmuştu.17 Ağustos 2019 Cumartesi son dakika hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinden yayınlandı. Meteoroloji'nin son verilerine göre bugün İstanbul'da da yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Peki bugün hava nasıl olacak? İşte Türkiye geneli hava durumu tahminleri...
17 Ağustos 2019
Dehşete düşüren görüntü! Bu araçtan sağ çıktı
Kahramanmaraş'ta kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarpan otomobildeki sürücü Necati K. (22) yaralandı. Tedavi altına alınan sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
17 Ağustos 2019
Depremin 20. yılında duygusal anlar
17 Ağustos Depreminin 20'nci yıldönümünde, depremin merkez üssü olan Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeki anma töreninde depremde hayatını kaybedenler dualarla anıldı.
17 Ağustos 2019
Gece yarısı can pazarı! Haberler peş peşe geldi
Sivas'ın Gölova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Ankara'da, yolcu otobüsü dahil 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 3’ü ağır 5 kişi yaralandı. Öte yandan yurt genelinde acı haberler peş peşe geldi...
17 Ağustos 2019
Hindistan ve Pakistan'a diyalog çağrısı!
ABD Başkanı Donald Trump, Hindistan'ın Cammu Keşmir'in ayrıcalıklı statüsüne son vermesinin ardından artan gerginliğin Hindistan ve Pakistan arasında diyalog yoluyla azaltılması çağrısında bulundu.
17 Ağustos 2019
ABD'den bomba hamle! Yakalama kararı çıkarttı
Son dakika haberine göre, ABD Cebelitarık özerk yönetimince önce el konulan ardından serbest bırakılan İran'a ait ''Grace 1'' adlı gemiyle ilgili yakalama kararı çıkarttı.
16 Ağustos 2019
Bir Portakal vakası daha! Vatandaş cevabı böyle yapıştırdı
Geçtiğimiz yıllarda Mersin Şehir Hastanesi'nde mizansen bir çekim yaparak skandal bir yalan habere imza atan ve büyük tepki çeken Fatih Portakal, bu kez de İzmir Şehir Hastanesi'yle ilgili alay konusu olan bir paylaşım yaptı. Hastanenin otobanın kenarına yapılmasını eleştiren Portakal'a vatandaşlardan tepki yağdı. Bazı kullanıcılar ise Fox TV sunucusunu ti'ye aldı. Fatih Portakal, daha önce de Mersin Şehir Hastanesi'yle ilgili skandal bir mizansenle gündeme gelmişti. Hastanede koltuk değnekli kişinin hastanede emar çektirmek için çok uzun bir yolu yürümek zorunda kaldığını iddia eden Portakal, güvenlik kamerası görüntülerinin ortaya çıkmasıyla rezil olmuştu.
16 Ağustos 2019
Kriz çıkartan olayda flaş gelişme! Kabul etti
Norveç'in Barum şehrinde El-Nur İslam Merkezi Camisi’ne terör saldırısından dolayı gözaltında tutulan 21 yaşındaki Philip Manshaus, suçlamaları kabul etti.