TIMELINE

09 Ağustos 2019
İşte tarihi değiştiren "Şişman adam"
Japonya'nın Nagasaki kenti bugün yine duygusal bir anma törenine ev sahipliği yapıyor. Bundan tam 74 yıl önce, 9 Ağustos 1945'te ABD Hava Kuvvetleri'nin şehre attığı "Şişman adam" lakaplı atom bombası en az 70 bin kişinin ölümüne ve Japonya'nın teslim olmasına neden olmuştu. İşte Nagasaki'de on binlerce insanın saniyeler içinde ölmesine neden olan 'Şişman Adam' lakaplı atom bombasının hikayesi...
09 Ağustos 2019
Bu kadarına da pes! Genç kadın, eski eşi ve ablası...
Kütahya'da, internetten tanıştığı kişiyle gönül ilişkisi kurduktan sonra şantaj yaptığı iddia edilen kadın ile ona yardımcı olduğu öne sürülen ablası ve eski eşi yakalandı.
09 Ağustos 2019
Diplomat krizi! ABD'den zehir zemberek sözler!
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Morgan Ortagus, ABD'li bir diplomatın Hong Kong'da Çin karşıtı gösteriler düzenleyen protestocularla görüşmesine ilişkin çekilen fotoğrafının yayımlanmasına tepki göstererek, söz konusu diplomatın hayatının riske atıldığını savundu.
09 Ağustos 2019
Takside iğrenç olay! Aracına binen genç kadını...
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde iğrenç olay! Taksi sürücüsü R.B. (36), aracına binen genç kadını ormanlık alana götürerek tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı.
09 Ağustos 2019
Tuzla’da fabrika yangını
Son dakika haberi... Plastik, boya ve kauçuk üretimi yapılan fabrikada çıkan yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.
09 Ağustos 2019
Güven Bana yarışmasında geceye damga vuran an!
ATV ekranlarında yayınlanan fenomen bilgi yarışması 'Güven Bana'nın son bölümü yine ilgiyle takip edildi. Güven Bana yarışmasının son bölümüne "Münir Özkul ile Adile Naşit'in birlikte oynadığı filmlerden hangisinde "turşu suyunun 'limon'la mı yoksa 'sirke'yle mi daha iyi yapıldığı konusunda bir tartışma geçer?" sorusunun sorulduğu yarışmacılar damga vurdu. Peki "Münir Özkul ile Adile Naşit'in birlikte oynadığı filmlerden hangisinde "turşu suyunun 'limon'la mı yoksa 'sirke'yle mi daha iyi yapıldığı konusunda bir tartışma geçer?" sorusunun cevabı ne? İşte Müge Anlı'nın sunduğu Güven Bana yarışmasının son bölümü...
09 Ağustos 2019
Hatay'da mühimmat deposunda patlama
Son dakika haberi... Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlama sonrası bölgedeki bazı evler tedbir amaçlı boşaltıldı.
09 Ağustos 2019
TOKİ Bursa Nilüfer kura çekilişi ne zaman yapılacak?
Toplu Konut İdaresi tarafından yatay mimari anlayışıyla yapılacak olan konutlar için kura çekilişi yaparak hak sahiplerini belirliyor. Konutlara başvuruda bulunan vatandaşlar kura sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını sorgulatıyor. Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki konutlar için başvuru yapan binlerce vatandaşın kura sonuçlarının nereden öğrenileceğini merak ediyor.
09 Ağustos 2019
KYK yurt ve burs başvuruları ne zaman başlayacak?
KYK yurt ve burs başvuruları ne zaman başlayacak? Yüz binlerce öğrenci bu soruya yanıt arıyor. YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından gündeme gelen konulardan birisi de KYK yurt ve burs başvuruları oldu. Üniversite eğitimine başlayacak olan öğrenciler yurt ve burs başvuruları hakkında bilgi edinmek istiyor. Peki, KYK başvurusu hangi tarihte yapılacak?
09 Ağustos 2019
Stagrflasyon ve kartel hangi alanda kullanılan terimlerdir?
Ekranların ilgiyle takip edilen yarışması Güven Bana'da "Stagrflasyon ve kartel terimleri hangi alanda kullanılan terimlerdir?" sorusu yarışmacıları zorladı. Peki, Güven Bana'daki "Stagrflasyon ve kartel terimleri hangi alanda kullanılan terimlerdir?" sorusunun yanıtı nedir? İşte o soru ve cevabı...