TIMELINE

25 Ağustos 2019
Hakkındaki bu gerçeğe çok şaşıracaksınız!
Gerek moda dünyasındaki kariyeri sebebiyle gerekse yaşadığı aşklarla son dönemde gündemden hiç düşmeyen yıldızlarından biri Adriana Lima hakkında bu gerçeği ilk kez duyacaksınız! Adriana Lima, özellikle de son iki gönül ilişkisini Türk erkekleriyle yaşadığı için Türkiye'de de magazin gündeminin ilk sıralarında. Peki Adriana Lima'nın yıllar önce bir ülkenin prensinden teklif aldığını ve evlilik teklifini kabul etse prenses olacağını biliyor muydunuz? Adriana Lima'yı gerçekte ne kadar tanıyorsunuz? İşte son dönemde dillerden düşmeyen Adriana Lima hakkında şaşırtan gerçekler...
25 Ağustos 2019
Dikiz aynasındaki küçük düğme bakın ne işe yarıyor
Günlük hayatta pek çok kişi kimi zaman işe gitmek için kimi zaman da bir gezi için otomobil kullanıyor. Fakat kullandığımız otomobilde öyle bir detay var ki her gün karşılaşsak da birçoğumuz neye yaradığını bilmiyor. Otomobillerinizdeki dikiz aynasında bulunan o küçük düğme dikkatinizi çekti değil mi? Peki her otomobilde bulunan o küçük ayrıntının aslında ne işe yaradığını biliyor musunuz? İşte günlük hayattan dikkatimizi çekmeyen ayrıntıların anlamları...
25 Ağustos 2019
ABD ile İsrail arasında F-35 krizi!
İsrail'de yayın yapan Haaretz gazetesi, ABD ile İsrail arasında F-35 krizi yaşandığını yazdı. Haberde, Irak ile ilişkileri zorlu bir süreçten geçen Washington yönetiminin, İsrail'in Bağdat'ta F-35 savaş uçaklarıyla, İran hedeflerine hava saldırısı düzenlemesinden rahatsız. Haberde ayrıca, Trump'ın Netanyahu'yu bu konuda uyardığını da yer aldı.
25 Ağustos 2019
Kestiği ağaç sonu oldu
Kütahya'nın Emet ilçesine bağlı Yarış köyünde, kesim sırasında yıkılan ağacın çarpması sonucu bir orman işçisi hayatını kaybetti. Olay yeri incelme ekipleri olay yerinde çalışma yaparken, Emet Cumhuriyet Savcılığı da soruşturma başlattı.
25 Ağustos 2019
Tekirdağ’da feci kaza: Çok sayıda yaralı var
Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde 2 aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Malkara ve Süleymanpaşa’daki hastanelere kaldırıldı.
25 Ağustos 2019
Selfie ölüm getirdi
Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde arkadaşlarıyla vakit geçirirken iddiaya göre pompalı tüfekle selfie çekmeye çalışan 18 yaşındaki genç, tüfeğin ateş alması sonucu hayatını kaybetti.
25 Ağustos 2019
Komşuda kabus! 5 tatil köyü boşaltıldı
Yunanistan’ın Sisam adasında başlayan yangın yerleşim birimleri ve konaklama tesislerini tehdit ediyor. Adanın tam karşısındaki Kuşadası’ndan da alevlerin görüldüğü yangın sonucu şu ana kadar 5 otel boşaltıldı ve turistler spor salonuna yerleştirildi.
25 Ağustos 2019
Terör örgütü PKK'ya yönelik "Kıran Operasyonu"
İçişleri Bakanlığı'ndan, "Kıran Operasyonu" kapsamında etkisiz hale getirilen terörist sayısının 8'e yükseldiği bildirildi.
25 Ağustos 2019
Avukat anne ve oğlundan sonra bir acı haber daha...
Konya'nın Kulu ilçesinde, avukat Rabia Sarısu Çiftçi ile oğlu Kaan Çftçi'nin (5) ölümü ile sonuçlanan cip ile TIR'ın karıştığı trafik kazasında ağır yaralanan avukat baba Eray Çiftçi'de (34) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
25 Ağustos 2019
Kadına şiddet bitmiyor! Bir haberde Adıyaman'dan...
Adıyaman’da, gece geç saatlerinde bir kadın, ağabeyi tarafından sokak ortasında öldüresiye dövüldükten sonra bıçaklandı. A.K., isimli kadının çığlık sesleriyle uyanan mahalle sakinleri durumu fark ederek sokağa indi. Vatandaşların geldiğini fark eden ismi öğrenilemeyen ağabey, otomobiline binerek olay yerinden kaçtı.