TIMELINE

19 Ağustos 2019
Galatasaray'da Nzonzi sürprizi! Fatih Terim...
Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, Roma’dan hazır şekilde gelen yeni transfer Steven Nzonzi’yi Konyaspor maçıyla hemen takıma monte etmeyi düşünüyor.
19 Ağustos 2019
Diyarbakır, Mardin ve Van Belediyesine kayyum mu atandı?
Diyarbakır, Van ve Mardin'in HDP'li büyükşehir belediye başkanlarının İçişleri Bakanlığı'nca haklarında açılan terör soruşturmaları kapsamında görevden uzaklaştırılacağı yönündeki iddiaların ardından, sabah saat 06.00'da çok sayıda polis ekibi Van Büyükşehir Belediyesi'ne geldi. Belediye binasını çembere alınırken, bazı polislerin de içeri girdiği görüldü. Peki Diyarbakır, Mardin ve Van Belediyesine kayyum mu atandı? Kayyum, yasalarla belirlenen bazı durumlarda, başkasına ait bir işi görmek veya bir malı idare etmek için tayin edilen kimsedir. Arapça kama (durmak) kökünden gelir ve kıyam (yerine geçmek, yürütmek) kelimesinden türemiştir.
19 Ağustos 2019
3 belediye başkanı görevlerinden uzaklaştırıldı
Son dakika haberine göre İçişleri Bakanlığınca, Diyarbakır, Mardin ve Van Büyükşehir Belediye Başkanları görevlerinden uzaklaştırıldı. Diyarbakır'a Diyarbakır Valisi Güzeloğlu, Mardin'e Mardin Valisi Yaman, Van'a Van Valisi Bilmez belediye başkan vekili olarak görevlendirildi.
19 Ağustos 2019
O Belediye Başkanları görevden alındı
İçişleri Bakanlığınca, Diyarbakır, Mardin ve Van Büyükşehir Belediye Başkanları görevlerinden uzaklaştırıldı. Diyarbakır, Van ve Mardin’in HDP’li büyükşehir belediye başkanlarının İçişleri Bakanlığı’nca haklarında açılan terör soruşturmaları kapsamında görevden uzaklaştırılacağı yönündeki iddiaların ardından, sabah saat 06.00'da çok sayıda polis ekibi Van Büyükşehir Belediyesi’ne geldi. Belediye binasını çembere alınırken, bazı polislerin de içeri girdiği görüldü.
19 Ağustos 2019
Bakan'dan açıklama: 4 yangınla mücadele ediyoruz
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Şu anda aktif 4 yangınla mücadele ediyoruz. Urla'daki yangın neredeyse bitmek üzere. Bu sevindirici olan haber. Bodrum'daki yangınlar da iyiye doğru seyretmeye başladı. Milas'ta da kanyonun içi yanmakla birlikte etrafının çevrildiğini söylemiştim. Mumcular'daki yangında da çevrilemeyen sadece bir kuzeybatı ucu kaldı." ifadelerini kullandı. Bakan Pakdemirli, Başkan Erdoğan'ın da yangınla ilgili gelişmeleri yakından takip ettiğini belirtti.
19 Ağustos 2019
Nevşehir'de gıda zehirlenmesi
Nevşehir'in Kaymaklı beldesindeki bir otelde konaklayan 52 turist gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan turistlerin durumlarının iyi olduğu, hastanede sabah saatlerine kadar müşahede altında tutulacakları öğrenildi.
19 Ağustos 2019
Ortalığı karıştıracak iddia! Tekrar tatile gitti
Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'da yaşanan ve bir kişinin hayatına mal olan sel felaketinin ardından tekrar tatile gittiği iddiası büyük yankı uyandırdı. 17 Ağustos'ta yaşanan İstanbul sel felaketinin ancak 28. saatinde ortaya çıkan Ekrem İmamoğlu, İBB yeleğiyle Eminönü'nde gerekli açıklamaları yaparak 3. tatilini yapmak üzere Bodrum'a geri döndü.
19 Ağustos 2019
İzmir'de panik sürüyor! İki mahalle boşaltıldı
İzmir'in Karabağlar ilçesi Tırazlı Mahallesi yakınlarında başlayan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan orman yangını nedeniyle Seferihisar ilçesi Eski Orhanlı Mahallesi'nin ardından Menderes'in Bahçecik ile Kuyucak mahallelerinin bir bölümü boşaltıldı.
18 Ağustos 2019
UEFA'dan Cüneyt Çakır'a görev
UEFA, hakem Cüneyt Çakır'ı Romanya'nın CFR Cluj ile Çekya'nın Slavia Prag takımları arasında 20 Ağustos Salı günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında görevlendirdi.
18 Ağustos 2019
Yakışıklı oyuncu Barış Arduç o haliyle şoke etti!
Ünlü oyuncu Barış Arduç'un bu halini görenler tanıyamıyor. Geçtiğimiz sezon Kuzgun dizisiyle izleyiciyle buluşan yakışıklı oyuncu Barış Arduç sergilediği oyunculuk performans ile herkesi kendine hayran bıraktı. Yakışıklı oyuncu Barış Arduç'un yıllar sonra ortaya çıkan fotoğrafı ise görenleri şoke etti. İşte Yakışıklı oyuncu Barış Arduç ve diğer ünlülerin yıllar içindeki değişimleri...