TIMELINE

13 Ağustos 2019
En çok ve en az cami bakın hangi ilimizde
Türkiye'deki camilerle ilgili istatistikler Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklandı. Türkiye'nin cami haritasını çıkaran Diyanet, ülke genelinde toplam 84 bin 684 cami bulunduğunu açıkladı. Peki hangi ilimizde kaç cami var? En çok ve en az cami hangi ilimizde bulunuyor? İstanbul, Ankara ve İzmir'de kaç cami var? İşte il il cami sayıları...
13 Ağustos 2019
Sırbistan'daki "Renk Festivali"nde görsel şölen
Novi Sad Avrupa Gençlik Başkenti (OPENS) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen festivale katılan yüzlerce kişi renkli boya toplarını birbirine atarak Tuna Nehri kıyısında görsel şölen oluşturdu.
13 Ağustos 2019
Meteoroloji uyardı: Ağaç devrilmelerine dikkat
Son dakika haberi... Tatil planı yapan vatandaşlar yağmur yağacak mı sorusunun cevabını araştırırken Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar uyarsıı geldi. Ülke genelinde yağış beklenmediğini açıklayan Meteoroloji, bazı illerimiz için kuvvetli rüzgar uyarısı yaparak "ulaşımda aksamalar, ağaç devrilmesi vb. yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir" ifadeleriyle vatandaşları uyardı. Peki bugün İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Hangi ilde rüzgar tehlikesi var? İşte Meteoroloji'den gelen son açıklamaya göre yurt genelinde hava durumu...
13 Ağustos 2019
Kadıköy'de çatı katı alev alev yandı
Kadıköy''de 4 katlı binanın çatı katı alev alev yandı. Yangın, Merdivenköy Mahallesi Vural Sokak'ta saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Sokak üzerinde bulunan dört katlı binanın çatı katında henüz bilinmeyen bir neden yangın çıktı. İhbar üzerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
13 Ağustos 2019
Chelsea Süper Kupa Finali için İstanbul'a geldi
Liverpool ile Chelsea arasında, 14 Ağustos'ta Beşiktaş Vodafone Park'ta oynanacak "2019 UEFA Süper Kupa Finali" için İstanbul'a ilk gelen Chelsea oldu. UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu Chelsea takımını taşıyan özel uçak, İstanbul Havalimanı'na saat 01.10 sıralarında indi. İngiliz takımı, Türkiye Futbol Federasyonu ile UEFA yetkilileri tarafından karşılanırken, futbolculara da çiçek verildi.
13 Ağustos 2019
Benim Tatlı Yalanım 10. bölüm fragmanı yayınlandı!
Perşembe akşamları Star TV ekranlarında izleyiciyi ekran başına kilitleyen Benim Tatlı Yalanım dizisinin yeni bölüm fragmanı merak ediliyordu. Özellikle dizinin son bölümünde yaşanan olaylar izleyicileri ekran başına kilitledi. Bölümün ardından izleyiciler tarafından beklenen Benim Tatlı Yalanım 10. bölüm fragmanı yayınlandı.
13 Ağustos 2019
Eğlence mekanı önünde silahlı kavga: 5 yaralı
Balıkesir'in Erdek ilçesinde, eğlence mekanı önünde meydana gelen silahlı saldırıda, 1'i ağır 5 kişi yaralandı. Ağır yaralanan kişinin sokaktan geçen kız çocuğu olduğu öğrenildi.
13 Ağustos 2019
Adıyaman'da silahlı kavga: 1 ağır yaralı
Adıyaman'da, 2 kişi arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı. Gözaltına alınan şüpheli, sağlık kontrolünün ardından Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
13 Ağustos 2019
Kurban kesim vakti ne zaman biter?
Mübarek Kurban Bayramı milyonlarca vatandaş tarafından idrak ediliyor. Kurban Bayramı'nda kurban keserek ibadetlerini yerine getirecek olan vatandaşlar kurban en son ne zaman kesilir sorusuyla ilgili araştırmalarını sürdürüyor. Peki, kurban kesim vakti ne zaman biter? Kurban en son ne zaman kesilir?
12 Ağustos 2019
Korkutan görüntü! Köylüler seferber oldu
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde çıkan orman yangınını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor. Yangın nedeniyle tatilden çağrılan Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğü personelinin yanı sıra Bursa, Denizli, Bilecik, Uşak, Afyonkarahisar, Eskişehir’den de arazöz ve dozerli ekipler yangın söndürme çalışmalarına destek verdi. Ayrıca Eğriöz ve çevre köylerden gelenler de yangın söndürme çalışmalarına katıldı.