TIMELINE

18 Ağustos 2019
Uzmanlar açıkladı! Bu besinler beyninizi geliştiriyor
Gün içinde yiyip içtiklerimiz sağlığımızı doğrudan etkiliyor. Fiziksel gelişimde olduğu kadar zihinsel gelişimde de sağlıklı beslenme olmazsa olmazlardan biri. Özellikle sağlıklı bir beyin her bireyin isteyeceği, vazgeçilmez bir nokta. Peki beyin sağlığımızı korumak ve geliştirmek için nasıl beslenmeliyiz? Hangi besinler beyin sağlığının geliştirilmesinde yardımcı oluyor? Uzmanlar beyin sağlığımız için tüketmemiz gereken sağlıklı besinleri sıraladı. İşte sağlıklı bir beyin için mutlaka tüketmemiz gereken besinler listesi...
18 Ağustos 2019
Sarıyer'de minibüs denize düştü: 6 yaralı
Tarabya Sahilinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu balık tutan iki kişiye çarpan ve ardından denize düşen minibüs sulara gömüldü. 4 kişinin içinde olduğu minibüs ve 2 balıkçı marina görevlileri tarafından denizden çıkarıldı. 6 kişinin yaralandığı kazada balık tutan bir kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
18 Ağustos 2019
Eğlence kanlı bitti! Düğün evi yas evi oldu...
Bursa'da düğün öncesi damat ve gelin tarafı arasında yapılan tavuk alma eğlencesi kanlı bitti. Gürültü yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.
18 Ağustos 2019
"Beşiktaş'ın teklifini reddettik"
Demir Grup Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Emre Kılınç için Beşiktaş'ın resmi teklifte bulunduğunu ancak kulübün menfaatine olmadığı için bu teklifi reddettiklerini söyledi.
18 Ağustos 2019
Gece yarısı korkutan yangın!
Aksaray'da bir hanın giriş katında çıkan yangın sürede binanın katlarına sirayet etti. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı. Yangına müdahale edilmesinin ardından dükkan sahipleri eşyalarını topladı.
17 Ağustos 2019
Yolcu otobüsü TIR'a çarptı! Çok sayıda yaralı var
Son dakika haberine göre, Bolu’da TEM Otoyolu’nda Ankara istikametine giden yolcu otobüsü önündeki TIR'a çarptı. Korkunç kazada 30 kişi yaralandı.
17 Ağustos 2019
Bu soru sosyal medyayı ikiye böldü...
Bu soru sosyal medyayı ikiye böldü... Sosyal medyada kullanıcıların ilgisini çeken bir test, insanların resimlerde gördüklerine göre kişilik özelliklerini ortaya çıkarıyor. (Cevaplar foto galerinin sonunda)
17 Ağustos 2019
Yer: ABD... Film sahnelerini aratmayan görüntü
ABD’de banka soygunu sonrası polis tarafından kovalanan, otomobildeki 3 soyguncu, polise ateş açtı. O anlar polis kamerasınca kaydedildi.
17 Ağustos 2019
FETÖ şüphelileri kaçamadan yakalandı
Bodrum'dan bindikleri fiber tekne ile Yunan adalarına kaçmak isteyen, 1'i kadın 8 kişi yakalandı. Yapılan kontrolde, 9 kişiden 6'sının, 'FETÖ/PDY üyesi olmak' suçundan arandığı, 3'ünün ise bu suçtan yargılandığı ve haklarındaki davaların temyiz aşamasında olduğu belirlendi.
17 Ağustos 2019
Düğün salonunda patlama! Çok sayıda ölü var
Son dakika haberine göre, Afganistan'ın başkenti Kabil'de bir düğün salonunda meydana gelen patlamada çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.