TIMELINE

21 Ağustos 2019
Öğrenciler o bölüme akın etti!
Hazırgiyim ve Konfeksiyon, Tekstil ve Hammaddeleri, Deri ve Deri Mamulleri İhracatçı Birlikleri ile Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası tarafından hayata geçirilen “Tekstil Mühendisliği Burs ve İstihdam Projesi" meyvelerini verdi, giriş puanları yükselirken bölüm kontenjanları da yüzde 92 oranında doldu.
21 Ağustos 2019
​Filenin Sultanları'nın Avrupa Şampiyonası serüveni başlıyor!
P&G’nin lider kadın bakım markası Orkid’in Cesaret Sponsoru olduğu A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Avrupa Şampiyonası yolculuğuna başlıyor. 23 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında, içlerinde Türkiye’nin de bulunduğu dört ülkenin ortaklaşa düzenleyeceği turnuvada, Filenin Sultanları birbirinden güçlü rakipleri karşısında şampiyonluk için ter dökecek.
21 Ağustos 2019
BİLSEM mülakat sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanır?
meb.gov.tr: BİLSEM mülakat sonuçları için gözler Milli Eğitim Bakanlığı'na çevrildi. BİLSEM'de bireysel değerlendirmeler 13 Mayıs - 9 Ağustos tarihleri arasında yapıldı.
21 Ağustos 2019
Kabine toplanıyor! İşte masadaki kritik konular
Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki kabine saat 15.00'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geliyor. Belediyelere kayyum atanması, orman yangınları, güvenli bölge gibi kritik konuların masaya yatırılması bekleniyor.
21 Ağustos 2019
İşte herkesin konuştuğu 1 milyonluk soru!
Ekranların en çok izlenen ve en çok kazandıran yarışma programlarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster'de bugüne kadar birçok yarışmacı 1 milyonluk büyük ödül için yarıştı. Murat Yıldırım'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında kimi yarışmacı ilk soruda elenirken kimileri ise 1 milyonluk ödüle çok yaklaştı. Ekranların sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in 1 milyonluk final sorularını sizler için derledik. İşte Murat Yıldırım'ın sunumutla izleyici karşısına çıkan Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan 1 milyonluk final soruları...
21 Ağustos 2019
2020'de bu işi yapan paraya para demeyecek!
Prestijli bi mesleğe sahip olmak ve çok para kazanmak birçok için vazgeçilmez hedeflerden biri. Peki doğru meslek seçilir? İyi bir ekonomik standart yakalamak ve çok para kazanmak için hangi mesleklere yönelmek gerekir? Trade-schools 2020 yılında popüler olacak meslekleri ele aldı. "Gelecek için en iyi kariyer nedir? Her şey nasıl değişecek? Yarının işlerine hazırlanmak mümkün mü?" sorularıyla yola çıkan site sosyal, kültürel, ekonomik, çevresel ve teknolojik değişikliklerle mesleklerin de değişeceğine değindi. Listede 2020'de en çok kazandıracak mesleklere yer verildi. İşte kimi henüz olmayan, kimi ise bildiğimiz ve gelecekte popüler olacak o meslekler...
21 Ağustos 2019
Bölgeye yeniden huzur ve hizmet geliyor
HDP’li başkanları görevden alınan belediyelerde kaynaklar artık PKK’ya gitmeyecek. 31 Mart öncesi kayyum atanan 94 belediye borçlarını ödemiş ve 7,5 milyar liralık yatırım yapmıştı. İşte CHP ve HDP'nin itirazlarına rağmen rakamlarla kayyum gerçeği.
21 Ağustos 2019
Husiler Yemen'de ABD'ye ait İHA düşürdü
Yemen'deki Husiler, Zemar kentinde, ABD'ye ait MQ9 tipi bir insansız hava aracı (İHA) düşürdüklerini duyurdu. Husilerin Askeri Sözcüsü Yahya Seri, Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerine seslenerek, Yemen hava sahasının eskiden olduğu gibi ihlal edilemeyeceğini, bu adımı atmadan önce çok düşünmeleri gerektiğini belirtti.
21 Ağustos 2019
İstanbul'da feci kaza! Yaralılar var
Son dakika... İstanbul Kadıköy'de bu gece saat 02:00 sıralarında iki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Çevredeki vatandaşlar bir yandan kazazedelerin yardımına koşarken, bir yandan da sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
21 Ağustos 2019
Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağışlar geliyor!
Son dakika haberi... Hava durumunu araştıran vatandaşlarımıza Meteoroloji'den beklenen haber geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada bazı illerimiz için sağanak yağış uyarısında bulunuldu. Peki bugün İstanbul, İzmir ve Ankara'da hava nasıl olacak? Hangi illerimizde yağış var? İşte Meteoroloji'den gelen son bilgilere göre 21 Ağustos hava durumu...