'Kimse Bilmez'e sürpriz transfer! Güzel oyuncu Sevtap Özaltun kadroya dahil oldu...

ATV'nin her bölümü merakla beklenen 'Kimse Bilmez' dizisinin kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Daha önce de birçok dizi ve filmde rol alan güzel oyuncu, dizide Keremcem'in eski eşi "Özlem" karakterine hayat verecek. İşte detaylar ve 1 Ekim tarihli Takvim Gazetesi'nin Saklambaç sayfalarından derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ekim 2019 Güncelleme 01 Ekim 2019, 07:57
’Kimse Bilmez’e sürpriz transfer! Güzel oyuncu Sevtap Özaltun kadroya dahil oldu...

İÇİNDEKİLER


GÜZEL TRANSFER
ATV'nin her bölümü merakla beklenen 'Kimse Bilmez' dizisinin kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Daha önce de birçok dizi ve filmde rol alan Sevtap Özaltun, dizide Keremcem'in eski eşi "Özlem" karakterine hayat verecek. Ünlü oyuncu, canlandıracağı karakterle yeni olayların fitilini ateşleyecek.


MUTLU SONA ULAŞTI
Fulya Zenginer,
önceki akşam 3 yıldır beraber olduğu sanat yönetmeni Küntay Tarık Evren ile Aslı Tunca Otel'de evlendi. Aile arasında yapılan düğüne yaklaşık 60 kişi katıldı. Barrus London imzalı gelinliğiyle göz kamaştıran Zenginer, balayı için de İtalya'yı tercih etti.


EŞSİZ DESTEK
Şarkıcı Cansu Kurtçu,
önceki akşam Arnavutköy'deki Rise N Fall'da sahne aldı. Performansıyla alkış alan Kurtçu'yu gecede kendi gibi şarkıcı eşi Fettah Can yalnız bırakmadı.
Doğan SAVAŞ


SAĞLIĞA DAVET
Önceki
gün Caddebostan sahili sağlıklı bir davete ev sahipliği yaptı. Sunucu Ece Vahapoğlu, manken Özge Ulusoy ve şef Yağız İzgül, Becel'in davetinde 6 kilometre boyunca koştu.


NİŞANTAŞI IŞILDADI
Sosyetik Feryal Gülman,
önceki gün Aras Ersan Diamond'un Nişantaşı'nda düzenlenen mağaza açılış davetine katıldı.


Cemiyet hayatının ünlü hanımlarının yoğun ilgi gösterdiği davette Gülman, ışıl ışıl pırlantaları ilgiyle inceleyip her birini böyle fotoğrafladı.


YILDÖNÜMÜ HATIRASI
Londra'da
yaşayan Yasemin ile Dikran Masis, önceki gün evliliklerinin 10. yılını kutladı. Sosyetik çift, çıktıkları kutlama yemeğinde de böyle poz verdi.


AMSTERDAM KLASİK POZU
Bahar
ile Ozan Şer, önceki gün kısa bir tatil için Hollanda'ya gitti. Sosyetik çift, Amsterdam'daki kanal kıyısında da bu klasik turist pozunu verdi.


SİNEMA ZAMANI
Selin Öztarhan,
önceki gün oğluyla Kanyon'daydı. Akşam yemeği yiyen anne ile oğlu, ardından sinema keyfi yaptı.


SOSYAL DERS!
Sosyetik Pınar Sabancı,
önceki gün yeni sosyal medya kararını açıkladı. İlhan Bey'le evliliğinden üç çocuğu olan Pınar Hanım, şöyle dedi: "İleride bu kadar insana gözükmekten mutlu olmayabileceklerini düşünerek, artık çocuklarımı sosyal medyada paylaşmıyorum."


BENNU'NUN SPOR TARZI
Önceki gün Kanyon'da objektiflere takılan Bennu Gerede, her zamanki sade ve spor tarzıyla dikkat çekti.


ZAMANDA YOLCULUK
Önceki
akşam Vadi Açıkhava'da 40. yıl konserine imza atan Yeni Türkü, seyircisini adeta zamanda yolculuğa çıkardı. Aralarında Kenan Doğulu'nun da bulunduğu birçok dev isimle sürpriz düetlere imza atan efsane grup, konser boyunca ayakta alkışlandı. Bu arada Vadi İstanbul'da 6 Ekim'de Haluk Levent, 26 Ekim'de Mustafa Sandal konseri var.


ANASININ KUZUSU
5 yaşındaki Lara Uzerli, önceki gün annesi Meryem Uzerli'nin kucağında uyuya kaldı. Güzel oyuncu da o an çekilen kareyi "Kalbim" notuyla Instagram'da paylaştı.


NOSTALJİNİN DİBİNE VURDU
Aşk
şarkılarının usta yorumcusu Hakan Altun, Girne Grand Pasha Otel'de sevenleriyle buluştu. Dillere pelesenk olmuş şarkılarıyla nostaljinin dibine vurdu.


ÖNCE SINAV SONRA SAHNE
Kültür ve sanat dünyasına sayısız oyuncu kazandıran ve yüzde yüz burslu eğitim veren Sadri Alışık Konservatuvarı'nın İstanbul ve Ankara'da bulunan okullarında 2-3 ve 4 Ekim'de sınav yapılacak. Konservatuvar Tiyatro Bölümü sınavını kazanan öğrenciler, iki yıl tam burslu olarak okuma hakkı elde edecek...


İZMİRLİ DELLA
Siyah
İnci olarak bilinen ABD'li sanatçı Della Miles, Muğla Dalyan'daki evinde röportaj verdi. İlk konserini İzmir Çeşme'de verdiğini belirten şarkıcı, "İzmir benim temelim , İzmirli beni biliyor. Ben Türkiye'de nereden olursa olsun pozitif mesajlar alıyorum onun için İzmir benim temelim" diye konuştu...


MIHLAMAYA BAYILIYOR
Oynadığı
dizi ve sinema filmleriyle Türk izleyicisinin kalbinde taht kuran Brezilyalı güzel oyuncu Jessica May, ÖzdilekPark İstanbul'un 5. yıl kutlama etkinlikleri kapsamında sevenleriyle bir araya geldi. Türk mutfağı ile arasının nasıl olduğu sorulan May, "Favori yemeğim mıhlama. Eşim Karadenizli olduğu için kayınvalidemden öğrendim, o çok güzel yapıyor. Zayıf olduğuma bakmayın, çok fazla yemek yiyorum" dedi.


BEN ANNE OLAMADIM
Her
zaman pırlantacı ya da giyim mağazası kapatmasına alışık olduğumuz Diva Bülent Ersoy, önceki akşam Ataşehir'de sinema kapattı. Yönetmen Mustafa Kotan ile "Annem" isimli filmi izledi. Göz yaşlarına boğulan Diva, "Ben anne olamadım. Bu duyguları yaşamak için anne olmak lazım. Filmde o annenin her şeye rağmen evladına gösterdiği sonsuz sevgisi, şefkati beni derinden etkiledi. Sumru Yavrucuk ne kadar güzel, ne kadar doğal oynamış. Sen de çok güzel çekmişsin" sözleriyle filmin yönetmeni Mustafa Kotan'ı tebrik etti.


DEMET'İN AŞKI
Ünlü
oyuncu Demet Özdemir, önceki gün minik bir kediye evinin kapılarını açtı.

Hayvansever oyuncu, boncuk gözlü kedisini de 'Aşkım' notuyla sosyal medyada takipçileriyle tanıştırdı.


SON SÜRAT AKSİYON
Güzel
oyuncu Hande Subaşı, önceki gün aşkı Alican Ulusoy'la Çeşme'de adrenaline doydu. Subaşı, sürat teknesine bağlı sörf tahtasında hünerlerini sergilerken sosyetik işadamı da aksiyon dolu anı böyle fotoğrafladı.


Bir süredir sörf eğitimi alan Subaşı, dalgalarla böyle mücadele etti.


TÜRKİYE SAADETİ
Geçtiğimiz
günlerde eşi Pamir Kıraner ile tatil için ABD'den ülkemize gelen Saadet Işıl Aksoy'un keyfine diyecek yok... Şu sıralar Marmaris'te denizin ve güneşin tadını çıkaran güzel oyuncu, Ege'de eşine verdiği havalı pozlarla da beğeni topladı.


ANA KUCAĞI
Mustafa Sandal'ın
eski aşkı Melis Sütşurup, önceki gün köpeğiyle böyle poz verdi. Sosyetik güzelin kucağında uyuyan köpeğini gören takipçileri "Melis'in tüy yumağı" esprisi yaptı.


DOĞAL ÇÖZÜM
Çevreci
yönüyle bilinen oyuncu Müge Boz, hayatından plastik ürünleri çıkardı. Hindistan cevizi kase ve bambu pipet kullanan Boz, çevre kirliliğine karşı takipçilerini de uyardı.


CANLI KONSER
Öncekİ
akşam Kıbrıs'ta Sibel Can rüzgarı vardı. Kaya Palazzo Girne'de sahne alan ünlü sanatçı, her zamanki gibi şarkılarıyla hayranlarını büyüledi.


AVCI TAŞPINAR
İtalya'nın Capri Adası'nda tatil yapan Eda Taşpınar, önceki gün su altında av peşindeydi. İkoncan, İtalya'da kamayla denizkestanesi topladı. Bacağındaki kamayla poz veren Taşpınar, kendisini Bond kızı Ursula Andress'e benzetti.