Hadise'den olay paylaşım! Yataktan kalkar kalkmaz paylaştı... İşte o fotoğraf...

Popçu Hadise, makyajsız paylaşım yapmayı sevdi. Geçtiğimiz aylarda sık sık sıfır makyajlı haliyle selfie yapıp sosyal medyada özgüvenini konuşturan şarkıcı, dün sabah da kural bozmadı. Yataktan kalkar kalkmaz eline telefonunu alıp kendini fotoğrafları. İşte o fotoğraf ve 29 Eylül tarihli Takvim Gazetesi'nin Saklambaç sayfalarından derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2019 Güncelleme 29 Eylül 2019, 07:55
Hadise’den olay paylaşım! Yataktan kalkar kalkmaz paylaştı... İşte o fotoğraf...

İÇİNDEKİLER


DOĞAL HADİSE
Popçu Hadise, makyajsız paylaşım yapmayı sevdi. Geçtiğimiz aylarda sık sık sıfır makyajlı haliyle selfie yapıp sosyal medyada özgüvenini konuşturan şarkıcı, dün sabah da kural bozmadı. 34 yaşındaki popçu, yataktan kalkar kalkmaz eline telefonunu alıp kendini böyle fotoğrafladı.


ŞİDDET GÖZYAŞI
Başarılı sanatçı Funda Arar, önceki akşam U.S Polo ASSN konserleri kapsamında sahne aldı. 'Neyse' parçasında gözyaşlarına boğulan Arar, "Bu şarkıda aklıma şiddet gören kadınlar geliyor. Şiddete son vermek gerekiyor" dedi.


EŞKIYA TAKIMI
Yeni
sezonda 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin kadrosuna katılan Naz Elmas, önceki gün setteydi. atv'nin fenomen dizisinde 'Sevda Meftun' karakterini canlandıran güzel oyuncu, çekim arasında ekiple böyle poz verdi. Elmas, bu kareye de "Bizim takım" notu düştü.


ACELECİ DUYGU
Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy'la aşkı tam gaz süren Duygu Sarışın, önceki gün Nişantaşı City's çıkışı objektife takıldı. Bir yandan telefonla konuşup diğer yandan ceketini giymeye çalışan oyuncu, acelesi olduğu gerekçesiyle soruları yanıtsız bıraktı.


AJDA DÖRTNALA
Geçtiğimiz hafta Türkiye turnesine start veren Ajda Pekkan önceki akşam Antalya'yı coşturdu. Şarkılarıyla alkış alan Süperstar, dörtnala bereket atı simgeli kostümüyle de dikkat çekti.


DENİZLİ'DE KENAN ŞOV
Ünlü popçu Kenan Doğulu, geçtiğimiz akşam Denizli Açıkhava Tiyatrosu'nda hayranlarıyla buluştu. Doğulu, hareketli şarkılarının yanı sıra romantik parçalarından oluşan özel repertuarı, güçlü sahne yorumu ve şovlarıyla geceye damga vurdu.


OKULLU OLDU
Sosyetik Gül Gölge,
"Öğrenmenin yaşı yok" dedi. Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Film ve Televizyon Programcılığı bölümünden mezun olan Gölge, yeniden okullu oldu.
38 yaşındaki iki çocuk annesi Gölge, İstanbul Üniversitesi'nin İkinci Üniversite programına başvurdu. Felsefe bölümüne kaydını yaptıran Gölge, yıllar sonra öğrenci olmanın heyecanını yaşadı.


URFALIYIM EZELDEN
Cemiyet hayatının ünlü simalarından Burcu Hanif, önceki gün soluğu Urfa'da aldı. Dostlarıyla şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezen Hanif, Halfeti'de çıktığı tekne turundan fotoğrafını "Güzel ülkem" notuyla paylaştı.


BAYBURT'A ÇIKARMA
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un başlattığı "Her şehri ünlüsüyle geziyorum" projesi sürüyor. Projeye destek veren ünlülerin önceki günkü durağı Bayburt'tu. Oktay Kaynarca gibi ünlüler Baksı Müzesi'ni ziyaret etti.


MAVİ CENNET MUĞLA
Güney Ege'de
maviyle yeşilin bütünleştiği birçok koya sahip Muğla, "mavi yolculuk" yapmak isteyenlerin vazgeçilmez adresi. 'Yeryüzü cenneti' olarak nitelendirilen Muğla, Türkiye'nin en uzun kıyı şeridine sahip kenti.
Dünyanın farklı yerlerinden gelen turistlerin mavi düşlerine ev sahipliği yapan kent, deniz turizmiyle dünyada da adından söz ettiriyor. Muğla, yılda 3 milyondan fazla turistin tatil hayalini gerçeğe dönüştürüyor.


THE BODRUM CUP BAŞLIYOR
Tüm
yaz dünyaca ünlü isimlerin milyon dolarlık lüks teknelerine ev sahipliği yapan Bodrum, bu kez kıyasıya mücadeleye sahne olacak. 21-26 Ekim'de 31.'si gerçekleşecek American Hospital The Bodrum Cup'la deniz şenlenecek.
Türkıye'nin en büyük deniz festivalinde 150'den fazla yat ve 1.500 denizci, rekabate doyacak. Nefes kesen yarışlar, Bodrum'un tarihi limanından başlayıp Gökova Koyu'nda devam edecek ve Yalıkavak'ta son bulacak.


GALATA'DA YEMEK KÜLTÜRÜ
İstanbul'da
turistlerin uğrak noktası olan Galata, farklı bir lezzet durağına kavuştu. Galata Kulesi'nin yanında yer alan F&B Kültür Restaurant, Türk mutfağını meraklısı ile buluşturuyor.
70 çeşidin sunulduğu mekanda Gaziantep yöresinden şiveydiz, Kars bölgesinden kaz ve yine Orta Anadolu'dan dana yanak gibi en çok tercih edilen yemekleri gönül rahatlığıyla tadabilirsiniz


YOK BÖYLE BİR GÜZELLİK
Ünlü
sanatçı Sibel Can, önceki gün başkent Ankara'da konser verdi. Kendisine eşlik eden binlerce hayranına teşekkür eden Can, "Yok böyle bir güzellik. Bu sevgi selini bana yaşatan tüm dinleyicilerime teşekkür ederim. İnanılmaz bir mutluluk benim için" dedi.


ÇİLEK PERA SİZLERLE
Şarkıcı Berksan ve işletmeci İbrahim Çakmak'ın sahibi olduğu Çilek Kulüp, Asmalımescit'te açıldı. Bodrum'da geçirdiği muhteşem sezonun ardından İstanbul'da eğlence hayatının nabzını tutan Çilek Pera, her gün hizmet verecek.


ÖYKÜ & MISHA
ATV'nin başarılı dizisi 'Sen Anlat Karadeniz'in Asiye'si Öykü Gürman, önceki gün renkli bir çekim için objektif karşısına geçti. Gürman, yağmur altında Misha isimli köpekle birbirinden sevimli pozlar verdi. Ünlü sanatçının paylaştığı bu kare binlerce beğeni aldı.


AİLEYE GİRDİ
Yaklaşık beş aydır
aşk yaşayan oyuncu Hande Subaşı ile sosyetik işadamı Alican Ulusoy'un ilişkisi, evlilik yolunda ilerliyor. İkili, önceki gün Ulusoy'un İzmir'de nikah masasına oturan yakın dostlarının düğününe katıldı.
Ulusoy, düğünde aşkını yakın dostları ve akrabalarıyla tanıştırdı. Artık her davete Alican Ulusoy ile birikte katılan Subaşı'nın işadamının yakın çevresiyle de tanışması "Hande, aileye girdiğine göre ufukta düğün var" yorumu yaptırdı.


EYMEN ECE'Yİ BİTİRDİ!
İŞ dışındaki tüm vaktini oğlu Eymen'e ayıran Ece Erken, önceki gün de kural bozmadı. 4 yaşındaki oğluyla Zorlu AVM'ye giden Erken, Eymen'in enerjisine yetişmekte bir hayli zorlandı.


ÖZİLHAN'IN BAKIŞ AÇISI
Stili için servet harcayan Yasemin Özilhan, yine lüks markalardan yaptığı seçimlerle sosyal medyada hava attı. Sosyetik güzel, neredeyse tüm yüzünü kaplayan Fendi marka güneş gözlüğüyle bu havalı paylaşımı yaptı.


AŞK ORTEKSTRASI
Oyuncu çift Neslihan Atagül ile eşi Kadir Doğulu, müziğe merak sardı. Evlerine bateri alan ikili, dün de hem çalıp hem söyledi. Doğulu, eşinin bateri çaldığı anı Instagram'da "Bir Ringo Starr yetişiyor" notuyla paylaşıp gülümsetti.


UTANGAÇ ZEHRA
Eski eşler Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra, önceki gün İstinyePark'a gitti. Zehra, her zamanki gibi objektife utangaç bakışlar attı.


SEZONU AÇTI
Kızı Zeynep'i Ağustos'ta kucağına alan Bengü, geç de olsa deniz sezonunu açtı. Önceki gün Ege'de denize giren şarkıcının keyfi bir hayli yerindeydi.