Asitli saldırganı şişlediler

Restoranda 3 yaşındaki yeğenini asitle yakan enişte cezaevinde bıçak ve şişli saldırıya uğradı. Görevliler tarafından kurtarılarak güvenli koğuşa alındı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Kasım 2015 Güncelleme 19 Kasım 2015, 00:22
Asitli saldırganı şişlediler

İÇİNDEKİLER

Türkiye'yi sarsan asitli saldırgan ile ilgili dün önemli bir gelişme yaşandı. Yeğeninin gözünün kör olmasına neden olan enişte, karantina koğuşunda saldırıya uğradı. Bilgisayar mühendisi Cihan A., Eylül ayında İstanbul Ataşehir'de bulunan lüks bir restoranın oyun alanında oynayan baldızının 3 yaşındaki oğlu Y.K.'nin yüzüne asit attı. Acı içinde kıvranan çocuğun sülfürük asit yüzünden bir gözünü kaybettiği açıklandı.

KARANTİNA KOĞUŞUNDA SALDIRI
Gözaltına alınan Cihan A., aile içinde çok fazla ilgi gösterilen çocuğu kıskandığı için yaktığını anlattı. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandıktan sonra Maltepe Cezaevi'ne gönderilen Cihan A.'nın konulduğu karantina koğuşunda bıçaklı ve şişli saldırıya uğradığı ortaya çıktı. Bir grup mahkum tarafından yapılan saldırıda Cihan A.'nın yara almadığı, cezaevi görevlileri tarafından kurtarıldığı ve güvenli bir koğuşa alındığı öğrenildi.

AKIL SAĞLIĞI YERİNDE Mİ?
Öte yandan Cihan A., akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespit edilmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Savcılık, Adli Tıp Kurumu'ndan soruşturma dosyasına girecek 'Akıl sağlığı yerinde' veya 'Akıl sağlığı yerinde değil' raporunu bekliyor. Lokantanın güvenlik kameralarının incelemesi ise Siber Suçlar Şube Müdürlüğü'nde sürdürülüyor.