Annemizi Saklarken’in Handan’ı Hande Doğandemir tarzıyla olay oldu! Süper minisi ve uzun çizmeleriyle verdiği poza yorum yağdı

Annemizi Saklarken’in Handan’ı Hande Doğandemir tarzıyla olay oldu! Başrolünü Kutsi ile paylaştığı Annemizi Saklarken dizisinde Handan karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hande Doğandemir, sosyal medya hesabında yayınladığı son fotoğrafla çok konuşuldu. Süper minisinin altına uzun çizmelerini giyen ve dekoltesiyle dikkat çeken Doğandemir’in iddialı tarzı sosyal medyaya damga vurdu. Doğandemir’in siyah kalp emojisi ile paylaştığı fotoğrafa adeta yorum yağdı. İşte Hande Doğandemir’in o paylaşımı...

Giriş Tarihi 18 Aralık 2021, 01:51 Güncelleme 18 Aralık 2021, 01:51
Annemizi Saklarken’in Handan’ı Hande Doğandemir tarzıyla olay oldu! Süper minisi ve uzun çizmeleriyle verdiği poza yorum yağdı

İÇİNDEKİLER

Şimdilerde Annemizi Saklarken dizisi ile izleyici karşısına çıkan Hande Doğandemir, oyunculuğunun yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşuluyor.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan oyuncu, Instagram sayfasında yayınladığı son pozla yine adından söz ettirdi.

Süper minisinin altına uzun çizmelerini giyen ve dekoltesiyle dikkat çeken Doğandemir, fotoğraf makinesi ile verdiği bir pozu Instagram sayfasında takipçilerinin beğenisine sundu.

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının yoğun ilgi gösterdiği paylaşımda ünlü oyuncunun tarzı çok konuşuldu.

Bazı sosyal medya kullanıcıları Doğandemir'in paylaşımını beğeni yağmuruna tutarken bazıları tarzını fazla iddialı buldu.

İşte siyahlar içinde poz veren Hande Doğandemir'in o paylaşımı...

"Güneşi Beklerken", "Hayatımın Aşkı" ve "Her Şey Aşktan" gibi birçok projede rol alan Hande Doğandemir, bir dergiye verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulunmuştu.

Hakkında bilinmeyenleri anlatan ünlü oyuncu, "Bugüne kadar yaptığınız en büyük çılgınlık nedir?" sorusuna, "Ben o kadar çılgın biri değilim. Sanırım daha garantici biriyim" yanıtını verdi.

Aşk hayatı hakkında da konuşan Hande Doğandemir, "Zamanla insanın kendi içinde anlamı değişiyor. Benim için de öyle oldu ve bu duygu olgunlaştı. Daha zor bulunup, daha sindirerek yaşanıyor. Aşk yaşla ve deneyimlerle ilgili..." dedi.

"AŞK" İDDİALARINA SON NOKTAYI KOYDU
Öte yandan geçtiğimiz aylarda oyuncunun 'Daha İyi Bir Yarın' adlı filmin setinde tanıştığı Yağız Can Konyalı ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelen Doğandemir, 'ilişki' iddialarına son noktayı koymuştu.

Hande Doğandemir, "Öyle bir şey yok arkadaşlar. Birçok dedikodu çıkıyor, hangi birini yalanlayayım? Hayatımda kimse yok, olursa niye saklayayım ayrıca?" demişti.