Güzel işler yapacağız

Fenerbahçe Teknik Direktörü ilk 5 maçı kazanarak lige iyi başlayacaklarını söyledi. Hollandalı hoca, “Güzel işler yapacağız. Takım ruhu mükemmel olursa zorlukları aşarız”dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Temmuz 2018 Güncelleme 12 Temmuz 2018, 01:45
Güzel işler yapacağız

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, öğrencilerine uyarılarda bulundu. Yeni dönemde 'Ben değil, biziz' diyen Cocu, ''Geçen sene neler yaşadığınızı biliyorum ama bu yıl o yaşananların hiçbiri olmayacak. İlk 5 hafta kazanıp yolumuza devam edeceğiz ama en önemlisi ilk hafta oynayacağımız Bursaspor maçı. Bursaspor'u kendi evimizde taraftarımızın önünde yeneceğimize inanıyorum" diye konuştu.



HEPİNİZ AYRI BİR DEĞERSİNİZ
F.Bahçe'de arkadaşlığın ve takım ruhunun mükemmel olduğunu ifade eden Hollandalı teknik adam, "Herkesin birbirine sahip çıkması çok önem verdiğim bir özellik. Yaptığınız çalışmalarda sizlerde de bunu görüyorum. Takım ruhunune kadar üst düzeye çıkarırsak o kadar başarılı oluruz. Hepiniz benim için ayrı bir değersiniz" dedi.


BARIŞ VE BERKE SAHAYA İNDİ
Fenerbahçe'nin Altınordu'dan transfer ettiği kaleci Berke Özer ve Barış Alıcı dün takımın İsviçre kampına dahil oldu. İki futbolcu da akşam idmanında yer aldı.



BERKE'DE KENDİMİ GÖRÜYORUM
F.Bahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel genç kaleci Berke'yle ilgili olarak, "Berke'de ben kendimi görüyorum. Ben onun yaşındayken top tutmasını bile bilmiyordum. Fenerbahçe'ye geldiğim zaman kalecilik yapmayı öğrendim. Berk umarım F.Bahçe'de yerli kaleci geleneğini devam ettirir" diye konuştu.