Olmadı canım

Sibel Can, instagram'a bir girdi, olay çıktı! 2 bin 950 euro'ya aldığı Prada çantasının fotoğrafını profilinde paylaşan sanatçıya 'Sana yakışmadı' şeklinde mesajlar yağdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Nisan 2014 Güncelleme 23 Nisan 2014, 01:44
Olmadı canım

İÇİNDEKİLER

Sanat Müziği'nin başarılı ismi Sibel Can, dün sosyal medyanın gündemindeydi. Son dönemde instagram hesabını aktif olarak kullanmaya başlayan ünlü sanatçı, dün sert eleştirilerin hedefindeydi. Her şey; Sibel Can'ın Prada'nın yeni koleksiyonundan satın aldığı ve fiyatı 2 bin 950 euro olan çantasının fotoğrafını instagram profilinden paylaşmasıyla başladı.

'ANLADIK ÇOK PARAN VAR!'
Sosyete ve magazin dünyasından birçok ünlü ismin aksine Can'dan 'reklam kokan hareketler' görmeye alışık olmayan hayranları güzel sanatçıyı topa tuttu. Sibel Can'ın yaklaşık fiyatı 9 bin lira olan çantasının fotoğrafını paylaşmasına "Anladık Prada kullanacak kadar paran var ama olmadı canım" gibi yorumlar geldi. Güzel sanatçının bazı hayranları ise Sibel Can'la ilgili yapılan sert yorumlara hemen müdahale edip; "Size ne; Sibel Hanım beğenmiş ve paylaşmış" diyerek hayranı oldukları Can'ı savundu.

ANASININ KIZI
Sibel Can ile Hakan Ural'ın eski evliliğinden olan kızları Melisa, önceki gün Nişantaşı City's'de alışveriş yaptı. 19 yaşındaki Melisa'nın hareketlerinden fiziğine kadar her şeyinin annesine tıpatıp benzediği gözden kaçmadı.

ÇANTA DA KEKLiK OLDU
Biliyoruz Prada alacak kadar çok paran var ama varlıklı hayatınla insanlara hava atmayı bırak. Bir sanatçıya da bu yakışır.
Herkesten beklerdim ama Sibel Can'dan böyle reklam beklemezdim.
Sibel Can, Demet Akalın'dan ilham alıp kendisine gönderilen hediyeleri paylaşmaz umarım. Benim gönlümde yeri çok ayrı çünkü...