Kocaman isyan

Eşinden sürekli dayak yiyen ve defalarca aldatılan şiddet mağduru koca, isyan şartı koydu etti: “Her kavga da bana tokat atıp boğazımı sıkıyordu. Lütfeny ardım edin”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ağustos 2016 Güncelleme 01 Ağustos 2016, 00:00
Kocaman isyan

İÇİNDEKİLER

Kadına şiddet Türkiye'nin kanayan yarası haline geldi. Ancak Antalya'da alışık olunmayan bir olay yaşandı. Karısından sürekli dayak yiyen mağdur koca yetkililerden yardım istedi. 15 yıl önce görücü usulü ile hayatlarını birleştiren 2 çocuk sahibi İsmail (37) ve K.U. (37) çifti araba almak ve bazı ihtiyaçlarını karşılamak için bir miktar borçlandı. İkili bu nedenle zaman zaman tartışmaya başladı. Bu sırada İsmail U., işi gereği sık sık şehir dışına çıkmak zorunda kaldı. Eşinden şiddet de gören koca aldatıldığından şüphelenmeye başladı. Küçük kızının annesinin bilgisayardan bazı erkeklerle sohbet ettiğini gördüğünü söyleyen İsmail U., "Ev işlerinde, çocuklara ve bana ilgisiz davranıyordu. Eşim ben işteyken bir gün evi terk etmiş ve sabaha karşı eve gelmiş. Nerede olduğunu sorduğumda bir kadın arkadaşıyla dışarı çıktığını söyledi. Kızım bana 'Baba, annemin iki sevgilisi var' dedi. Bunu duyunca dünyam karardı, başımdan aşağı kaynar sular döküldü. 15 yıllık evliliğim boyunca boşa merdiven dayamışım. Eşim en son evi kendi isteğiyle terk etti" dedi.

'SİGARA İÇİRİYORDU'
Mağdur koca sözlerine şöyle devam etti: "Eşimle birlikte bazı kavgalarımız oluyordu. Eşim, çocuklarıma ve bana şiddet uyguluyordu. Şiddet gördüğüme çocuklarım dahi tanıktır. Defalarca çocuklar araya girerek bizi ayırdı. Eşim her kavga da bana tokat atıp boğazımı sıkıyor. İntihara teşebbüs ettim, annem kurtardı. Eşim çocuklarıma sigara da içiriyordu. Dava açtım ve boşanmak istediğimi söyledim. Eşim müşterek olan borçlarımızı ödemem halinde boşanacağını söyledi. 14 bin TL'lik bir borç var. Borcu ortak ödemeyi teklif ettim. Bir senet var o senet nedeniyle eşimin maaşı icralık oldu. 'Senedi ödersen yarın gider imzayı atarım, boşanırım' diyor. Eşimden boşanmak, ayrılmak çocuklarımı yanıma almak istiyorum. Bana yardımcı olun"