'Duygu'sal çağrı

Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar’ın kızı olduğunu kanıtladı. Ablası Dilara’nın babasının da gazeteci Uğur Dündar olduğunu anlattı. Sosyal medya hesabından annesi Suphiye’ye çağrı yaptı: Gelip bildiklerini anlat...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Nisan 2024 Güncelleme 27 Nisan 2024, 07:00
’Duygu’sal çağrı

İÇİNDEKİLER

Metin Akpınar'ın Suphiye Orancı ile evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, açıklamalarıyla gündemi sarstı. DNA testiyle babasının Metin Akpınar olduğunu tespit ettiren Nebioğlu, ablası Dilara Gülatan'ın babasının da Uğur Dündar olduğu iddiasını ortaya attı. Ancak Dündar, Adli Tıp'ın verdiği DNA raporuyla bu iddiayı yalanladı. Gülatan ve avukatı, rapora itiraz etti. İşte bu iddialar sürerken Duygu Nebioğlu sosyal medya hesabından yeni paylaşımlar yaptı. Almanya'da olan ve ortaya çıkmayan annesi Orancı'ya şu mesajı yolladı:

'SEN TEK DEĞİLSİN'
Yarası olan her çocuk gibi yaktığım her şeyi toparlamaya çalışıyorum. Gel hiçbir şey senin suçun değil. 20 yaşlarında yaşadıklarının hesabını kimseye açıklamak zorunda değilsin ama onlar zorunda. Çok şey değişecek. Sen tek değilsin, yalnız da değilsin artık. Bu arada Duygu Nebioğlu yine bir isme dikkat çekti. Instagram'daki hikayeler bölümünde şu ifadeleri kullandı: Bülent abi seni de bırakmışlar Çocuk Esirgeme Yurdu'na. Üstelik ünlü annen baban bırakmış. Sen artık hayatta değilsin ama ben hala yaşıyorum. Senin de hikayeni öğrendim abi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN