Ünlü şef Somer Sivrioğlu ve Aslı Turanlı çorbacıda birbirlerini öpmelere doyamadı

Ünlü şef Somer Sivrioğlu ve Aslı Turanlı, bir mekanda doyasıya eğlendi. Daha sonra bir çorbacıya giden çift, sabahın ilk ışıklarına kadar birbirlerini öpmelere koklamalara doyamadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Nisan 2024 Güncelleme 04 Nisan 2024, 07:01
Ünlü şef Somer Sivrioğlu ve Aslı Turanlı çorbacıda birbirlerini öpmelere doyamadı

İÇİNDEKİLER

Sansasyonel aşk hayatıyla adından söz ettiren ve çapkınları peşinden koşturan güzel oyuncu Aslı Turanlı, bu kez ünlü şef Somer Sivrioğlu ile yakalandı. İkili, geçtiğimiz günlerde ilk önce bir mekanda gecenin ilerleyen saatlerine kadar sarmaş dolaş eğlendi. Daha sonra ise mekandan çıkan Turanlı ve Sivrioğlu'nun durağı Etiler'deki çorbacı oldu. Burada hem çorbasını kaşıklayan hem de aşka gelen ikili, önce birbirine sarıldı daha sonra ise birbirlerini öpücüklere boğdu.

BİR TESELLİ VER!
Mekanda sarmaş dolaş görüntü çizen ikiliden Aslı Turanlı, bir ara ağlarken Somer Sivrioğlu da onu teselli etti. Yaklaşık 2 saat çorbacıda kalan ünlü ikili, sabahın ilk ışıklarında mekandan ayrıldı. Çıkışta gazetecileri gören Turanlı ve Sivrioğlu, panikledi. Aşk soruları sorulunca ise bir hayli gerilen ikili, "İşinizi doğru yapın ne aşkı?" diyerek hem gazetecilere iş öğretmeye kaktı hem de sitem dolu sözler sarf etti. Ama mekandaki o samimi görüntüler ikilinin aşkını doğruluyordu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN