Deniz Akkaya bu kez erkekleri hedef aldı! "Şişko erkeklerle işim bitti"

"Şişman ve çirkin insanlarla görüşmek istemiyorum" sözüyle tepki çeken Deniz Akkaya, bu kez erkekleri hedef aldı. İşte haberin detayları ve 18 Eylül 2019 tarihli Takvim gazetesinin Saklambaç sayfalarında yer alan haberlerden derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Eylül 2019 Güncelleme 18 Eylül 2019, 07:56
Deniz Akkaya bu kez erkekleri hedef aldı! Şişko erkeklerle işim bitti

İÇİNDEKİLER


ERKEKLERE ACIMADI
"Şişman ve çirkin insanlarla görüşmek istemiyorum" sözüyle tepki çeken Deniz Akkaya, bu kez erkekleri hedef aldı. "Şişko erkeklerle işim bitti" diyen Akkaya, ekledi:
"Türk erkekleri, kadınlara acımasızca yorum yapabiliyorsa biz de seçimlerimizi özgürce afişe edebiliriz. Asıl konu yaşam tarzı. Kendine acımayan size hiç acımaz. Kendine bakan erkek mutlu erkektir."


ÖYKÜ'NÜN ÖZLEMİ
Atv'nin
başarılı dizisi 'Sen Anlat Karadeniz'in Asiye Kaleli'si Öykü Gürman, önceki gün Hakan Kanburoğlu'nun sorularını yanıtladı. Fatih İçmeli ile 2 buçuk yıldır aşk yaşayan ünlü oyuncu, özel hayatıyla ilgili şöyle konuştu: "Çocuk yapmayı çok isterim ama nasip kısmet. Önemli olan her şeyin hayırlısını dilemek."


AHU PARA SAÇTI
Güzel
oyuncu Ahu Yağtu, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere takıldı. Tek başına alışverişe çıkan Yağtu, mağazadan elleri kolları dolu ayrıldı.


KIBRIS GÜNEŞİ
Başarılı sanatçı Ebru Gündeş, önceki akşam Kıbrıs Elexus Hotel'de sahne aldı. Şarkılarıyla kulakların pasını silen Gündeş şıklığıyla da göz kamaştırdı. Sanatçı, sarı elbisesiyle güneş gibi parladı.


DAMAT GEZMELERDE
Oyuncu Zeyno Gönenç, İsviçreli eşi Gilles Kanert ile önceki akşam uzun süre sonra ortaya çıktı. Gönenç, geçtiğimiz yıl sessiz sedasız evlendiği eski balete İstanbul turu attırdı. Her şeyin yolunda olduğunu söyleyen Gönenç, eşiyle el ele mutluluk pozu verdi.


HER YERDE DERS VAR
Mustafa Ceceli,
önceki gün oğlu Arın'la bir kafeye uğradı. Ünlü şarkıcı, 8 yaşındaki oğlu kafede ödevlerini yaparken böyle selfie çekti.


TAŞPINAR'A YAZ BİTMEDİ
Tüm
yazı Yunanistan'ın gözde adası Mikonos'ta geçiren Eda Taşpınar, adeta Komşu'ya demir attı. Önceki gün Mikonos'tan bu kareyi paylaşan sosyetik ikoncana, "Yaz bir tek Eda'ya bitmiyor" yorumları yağdı.


TUVANA GELİN OLDU
Ünlü
markası Barrus London, gelinlik koleksiyonunu tanıtmak için Tuvana Türkay ile anlaştı. 28 yaşındaki güzel oyuncu, Anadolu'dan esinlenerek tasarlanan gelinliklerle büyüledi.


GÜL GİBİ GÜZELLİK SIRRI
Eski sunucu Gül Gölge'den kadınlara güzellik tüyosu geldi.

Gölge, yarım bardak suyun içerisine kattığı yarım bardak elma sirkesini tonik olarak kullandığını söyledi.


MIHLAMAYLA BESLERİM SENİ
Brezilyalı
oyuncu Jessica May ile eşi Hüseyin Kara, önceki gün Nişantaşı City's çıkışı objektiflere takıldı. Kara, eşinin aşırı zayıflaması hakkında şöyle dedi: "Ben askerdeyken Jessica kendine iyi bakamamış. Onu sürekli memleketim Rize'ye götürüp mıhlama yediriyorum ki eski haline dönsün.


KUSURSUZ FİZİĞIN SİMGESİ
Sesi
kadar kusursuz fiziğiyle de dikkat çeken Simge Sağın, kışın yaklaşmasıyla düzenli spora başladı. Önceki gün aletli pilates yapan 38 yaşındaki popçu, böylece fit vücudunun da sırrını açıklamış oldu. Simge Sağın, tüm hem cinslerine de pilatesi tavsiye etti.


SÜPER MODEL!
Ünlü
top model Günay Musayeva, Azeri Türk modacı Rufat İsmayil'in New York'taki defilesinde podyuma çıktı. Mesleğinin en iyilerini işaret eden New York Fashion Week'in resmi Instagram sayfası "Nfyw" ise Musayeva'nın defiledeki görüntüsünü paylaştı. Günay Musayeva, 34 bedene kadar indiği düzgün fiziğiyle ilgi odağı oldu.


MÜTHİŞ SAHNE
Başarılı
sanatçı Yonca Lodi, 'Mordoğan'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu'nun 97. Yıl Dönümü' etkinlikleri kapsamında İzmir'de sahneye çıktı. 7 bin 500 kişilik coşkulu bir kitleye söyleyen başarılı şarkıcı, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile parmak ısırttı.


KAHKAHA TUFANI
Ünlü
komedyen Kaan Sekban, Denizbank Açıkhava Konserleri kapsamında BKM organizasyonuyla Harbiye'de sahne aldı. Sekban bir ara peruk takarak şarkıcı Kenan Doğulu'nun taklidini yaptı. Doğulu da o anlarda saheye fırladı. İkiliyi izleyen seyirciler ise gülmekten kırıldı...



DETOKS GÜZELİ
Güzel
oyuncu Merve Boluğur da doğal detoks yapan ünlüler kervanına katıldı... Bir süredir ekranlardan uzak kalan ve yakın tarihte bir dizi projesine imza atan oyuncu, formunu bu doğal karışımla koruduğunu açıkladı.


AŞIKLAR ALIŞVERİŞTE
Oyuncu Evrim Akın
ile Aşkım Kapışmak'ın aşkı magazin gündemine damga vurmuştu... Mutlu çift, yakın arkadaşları olan Çiğdem Çalışkanoğlu ile birlikte önceki gün Nişantaşı City's çıkışı sarmaş dolaş objektiflere takıldı. Sevgililer, soruları yanıtsız bırakıp, alışveriş turu yaptı.


INSTAGRAM MANKENİ
Uzun süredir ekrandan uzak kalan Meryem Uzerli, sosyal medyayı sevdi. Sık sık Instagram'da verdiği havalı pozlarla mankenlere taş çıkaran ünlü oyuncu, önceki gün de Los Angeles'tan bu kareyi paylaştı. Uzerli'nin bu paylaşımı takipçilerinden binlerce beğeni aldı.


DENİZCİ GÜZEL
Hande Soral,
eşi İsmail Demirci dizi seti için Karadeniz'e gidince soluğu Ege'de aldı. Güzel oyuncu, önceki gün kardeşi Bedirhan Soral ve dostlarıyla Göcek'te mavi tura çıktı. Soral, dün de gün ağarırken böyle poz verdi.


KONSERDEN ZEYNEP'E
Kızı Zeynep'i 5 Ağustos'ta
kucağına alan Bengü, kısa sürede sahnelere döndü. Ünlü popçu, önceki akşam da Eskişehir'de hayranlarıyla buluştu. Popçu, 25 bin kişiye müzik ziyafeti sundu.


Ünlü sanatçı, konser biter bitmez de VIP minibüsüne atlayıp minik kızına koştu


ÇİFTE KUMRULAR
Güzel
oyuncu Tuba Büyüküstün ile işletmeci aşkı Umut Evirgen, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
Baş başa alışveriş turuna çıkan ikilinin keyfi yerindeydi. Genellikle objektiflere mesafeli duran ünlü çift, bu kez kural bozdu. Kol kola gezen ikiliyi görenler "Çifte kumrular" demekten kendini alamadı.


RENKLİ DOSTLUK
Türk
Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, önceki gün yakın dostu Safiye Soyman'la Bodrum'da buluştu. İkili, rengarenk stilleriyle tatilcilerin ilgi odağı oldu.


BUYURSUNLAR KENAN BEY
Kenan İmirzalıoğlu,
önceki gün İstinyePark'taydı. İmirzalıoğlu'nu mağaza yetkilileri kapıda karşıladı. Oyuncuya hayranlarından da ilgi büyüktü.


Oyuncu Hatice Şendil, önceki gün yapımcı eşi Burak Sağyaşar'la Bebek Parkı'ndaydı. Şendil, bakıcısıyla oynayan 2 yaşındaki oğulları Can'dan gözünü ayırmadı.

Aydın HAMZA


MOKA POZ KESTİ
Sunucu Esra
Eron'dan gülümseten paylaşım... Eron, önceki gün sevimli köpeği Moka ile selfie çekme peşindeydi. Toy poodle cinsi köpeğin objektife attığı şaşkın bakışlar ise herkesi güldürdü.


SON MODA ESPRİ
Aleyna Tilki,
önceki gün Balenciaga eşarbıyla böyle selfie yaptı. Komedyen Sefa Doğanay da üzerine 'Balenciyaga' yazdığı yazmayla popçu gibi poz verip herkesi güldürdü.