Dev dost

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Eylül 2019 Güncelleme 07 Eylül 2019, 07:59
Dev dost

İÇİNDEKİLER



Geçtiğimiz haftalarda Tayland'a giden Ebru Şahin'in aklı, orada kaldı. atv'nin başarılı dizisi Hercai'nin yıldızı, dün 2 milyon 300 bin kişinin takip ettiği Instagram'da Tayland'da fillerle çektirdiği bu kareleri paylaştı.




Müge Anlı ile Tatlı Sert, 100 program arasında yine zirvedeydi.

Hafta içi her gün atv'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert, sabah kuşağının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kantar Medya'nın verilerine göre, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Tüm Kişiler'de %28,60 AB Sosyal Statü'de %26,33 ve 20+ABC1 kategorisinde %31,70 izlenme payı alıp Prime Time'da yayınlanan tüm dizi ve programları geride bıraktı.


KİBARİYE OYNATTI
Halil Sezai ve Kibariye önceki gün Poll Production organizasyonu Paraf sponsorluğunda gerçekleşen 'Halkın Yıldızları'nda sahne aldı. Harbiye Açıkhava'daki konserde birlikte şarkı söyleyen ikili, roman havası eşliğinde böyle oynadı.


Halil Sezai, "Kibariye benim için dünya starı" dedi.



RENGARENK
NİHAN
Teknik direktör Okan Buruk'un güzel eşi Nihan Buruk, önceki gün Kanyon'da objektife takıldı. Güzel modacı renkli giyim tarzıyla yine dikkat çekiciydi.



ŞİRİN
POZ
Yaşam koçu Şeyda Coşkun, önceki gün Ege'nin ünlü köyü Şirince'ye gitti. Üzüm bağlarını gezen Coşkun, burada çektirdiği havalı pozunu da Instagram'da paylaştı.



SANAT
ONUN GÖREVİ
Pop müziğin ünlü ismi Yonca Evcimik, Kalamış Performans Sahnesi'nin sanat yönetmeni olarak görev yapacağını ve çok heyecanlı olduğunu açıkladı.



BEKAR DURMADI!
Eski Beşiktaşlı Ahmet Dursun, sürprizi patlattı. Dursun, uzun süredir birlikte olduğu Asena Demirbağ ile Paris'te sessiz sedasız evlendi.
Çiçeği burnunda evlilere, sosyal medyada tebrik mesajları yağdı.



90 KERE MAŞALLAH
Cemiyet hayatının genç isimlerinden Zeynep Selvili Çarmıklı, önceki gün babasının 90. yaş gününü kutladı. İlerleyen yaşına rağmen bitmeyen enerjisiyle dikkat çeken Baba Selvili, herkese "90 kere Maşallah" dedirtti.



RÜZGARIN KIZI
ÇAĞLA
Vestel ana sponsorluğunda gerçekleşen IFCA 2019 Avrupa Şampiyonası'nda Çağla Kubat, kendi branşında yarışan kadın sporcu olmayınca masters erkekler kategorisinde yarışmaya katıldı. Kubat, finalde yarışmaya hak kazanara büyük övgü aldı.



EVGİN'DEN ANLAMLI MESAJ
Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin, geçtiğimiz akşam Koşanadam'ın düzenlediği 11. Kırkpınar Sanat Akşamları Konserleri kapsamında, Sakaryalı müzikseverlerle buluştu. Altın şarkılarını söyleyen Sanatçının konserine "Kadına şiddete hayır!" mesajı damgasını vurdu.



ALIŞVERİŞ
KEYFİ!
Ekranların ve tiyatro sahnelerinin de başarılı oyuncusu Begüm Kütük, önceki gün İstinyePark'da alışveriş yaparken görüntülendi.



'FIRINCININ KARISI' GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

Başrollerini Büşra Pekin, Alper Kul, Korhan Herduran, Ferdi Sancar ve Seda Türkmen'in paylaştığı 'Fırıncının Karısı'nın afişi görücüye çıktı. Yönetmenliğini Murat Onbul'un yaptığı ve senaryosunu Murat Taşkent'in kaleme aldığı çalışma sezonun ilk filmi oldu.



CEMİL'LE AKŞAM KEYFİ
Sosyal medya hesabında mizahi yanını gözler önüne seren Seda Güven, gelenek bozmadı. Güzel oyuncu, önceki akşam Cemil isimli sarman kedisiyle eğlenceli anlar yaşadı. Seda Güven, bu anları da paylaşıp "Biz böyle iyiyiz, akşam güneşi" notuyla paylaştı.



YAZ BİTTİ DEPRESYONU

Bütün yaz boyunca deniz ve güneşin keyfini çıkaran Berrak Tüzünataç, isyanlarda... Önceki gün sosyal medyadan paylaştığı selfie'de hüzünlü bakışlar atan güzel oyuncu, bu kareye şu notu düştü: "Bu yaz, nasıl ve hangi ara bitti! Kabullenemiyorum."



GÜLDÜREN POZ

Sosyal medya fenomeni ve DJ Eylül Öztürk, önceki gün 7 aylık oğlu Alex ve sevimli köpeğiyle bu fotoğrafını paylaştı. Instagram'da 2 buçuk milyondan fazla takipçisi olan Öztürk'e "Bebeğine hayvan sevgisini şimdiden aşıladığın için seni alkışlıyoruz" yorumları geldi.



İLHAM
KAYNAĞI OLACAK
Deniz Akkaya, sürpriz projesinin ilk sinyalini verdi. 42 yaşındaki eski manken, şöyle dedi: "Hayal ettiğin görüntüye ulaşmak için yapman gerekenleri ögrenmene çok az kaldı. Ben bu konuda, yardım için elimden geleni yapacağım."



HAYATA
TEŞEKKÜR
Bir süredir ailesiyle birlikte İzmir Gümüldür'de kamp tatili yapan Simge Sağın, paylaştığı bu karenin altına "Hayata teşekkür" yazarak mutluluğunu dile getirdi.



YOĞUN
TEMPO
Başarılı oyuncu Songül Öden, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Öden, Ekim'de başlayacak tiyatro oyununa hazırlandığının müjdesini verdi.