TIMELINE

15 Mayıs 2020
Anadolu Otoyolu'nda feci kaza!
Son dakika haberine göre Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde cipin devrilen tıra çarpması sonucu 3 kişi yaralandı. Yaralılar, Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ile İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
15 Mayıs 2020
Yunan ölüme itti Türkiye kurtardı!
Son dakika haberine göre İzmir'in Menderes ilçesi açıklarında, Yunan Sahil Güvenlik unsurlarınca Türk kara sularına itilen 30 göçmen, Türk Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından kurtarıldı.
15 Mayıs 2020
Yalçın sordu İP'li Sunat Yalan ve inkara başvurdu
İyi Parti Milletvekili Şenol Sunat, Ekrem İmamoğlu'nun HDP'li belediye başkanlarına yaptığı destek ziyaretlerinin hatırlatılması üzerine önce kişisel tercihidir dedi sonra da Ekrem İmamoğlu'nun İyi Parti'nin adayı olmadığını iddia etti. Sabah yazarı Hasan Basri Yalçın, İmamoğlu'nun HDP'li belediyeleri ziyaretinin kişisel tercih olmadığını belirtip "bu bir siyaset tercihiydi" açıklamasında bulundu.
15 Mayıs 2020
Diyanet'ten cuma müjdesi!
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, canlı yayında vatandaşlara müjdeli haberi verdi. Erbaş, "12 Haziran'da camilerimizin avlularında namaz kılmaya başlayacağız." açıklamasında bulundu.
15 Mayıs 2020
Akdeniz'de korkutan deprem
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 01.33'te Akdeniz'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
15 Mayıs 2020
Youtube çöktü mü? Youtube.com neden açılmıyor?
En çok video paylaşım sitelerinin başında gelen Youtube’ye giriş yapmak isteyen vatandaşlar geçici hata uyarısıyla karşılaştı. Henüz resmi bir açıklamanın yapılmadığı sorunun Doğu Avrupa’yı kapsadığı düşünülüyor. İşte detaylar…
15 Mayıs 2020
SGK, SSK ve Bağkur emeklilerine büyük fırsat! Bankalar...
Bankalar tarafından sunulan ihtiyaç kredisi türlerinden biri olan emekli kredisi, özel bir kredi türüdür. Sadece emeklilerin faydalanabildiği ve oldukça uygun faiz oranları ile sunulan bu kredi türünde bazı bankalar dosya masrafı alırken, bazıları ise almamaktadır. Emeklileri ödemede problem yaşatmayacak müşteri kitlesi olarak gören bankalar, emekliler maaşlarını kendi bankalarından almasa bile, “maaşını transfer et” teklifi ile çok cazip fırsatlar sunmaktadır.
15 Mayıs 2020
Akaryakıtta yeni değişim! Benzin ve motorin fiyatları...
Akaryakıt fiyatlarında gün içerisinde yeni bir değişim yaşandı. EPGİS tarafından yapılan açıklamaya göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 7 kuruş, motorine ise 12 kuruş indirim yapıldığı belirtildi. Fiyatlar, dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösteriyor. Peki, 15 Mayıs benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel akaryakıt fiyatları
15 Mayıs 2020
Galatasaray'da koronavirüs şoku!
Son dakika haberi... Galatasaray, performans ekibindeki bir yardımcı personelin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Galatasaray antrenmanlarını 6 gün süreyle iptal ettiğini duyurdu.
15 Mayıs 2020
4. faz Pandemi sosyal yardım başvurusu yapılacak mı?
Korona Virüs tedbirleri kapsamında 1. ve 2. faz olarak dağıtılmaya başlanan pandemi sosyal destek paraları vatandaşlara verildi. İlk iki fazda dağıtılan yardımlarda başvuru yapılmadı ve üçüncü fazda başvurular e-devlet üzerinden yapıldı. 4. faz sosyal yardım parası için başvuru alınıp alınmayacağı henüz belli olmadı. Peki pandemi 1000 TL sosyal yardım parası sonuç sorgulama nasıl yapılır?