TIMELINE

23 Mayıs 2020
"İnşallah en kısa zamanda bulunur"
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İzmir Müftülüğünün merkezi ses sistemi frekansına girilerek kentteki bazı camilerin hoparlörlerinden müzik yayını yapılmasına ilişkin, "Kim olursa olsun mabetlerin masuniyeti bizim inancımızda çok önemlidir. Dolayısıyla ülkemiz sınırları içerisinde yaşayan kim olursa olsun mabetlere dokunmak çok büyük bir suçtur. Bu suçu işleyenler inşallah en kısa zamanda bulunur ve cezalarını alırlar." dedi.
23 Mayıs 2020
İstanbul'da korkutan yangın
Son dakika haberi... İstanbul Finans Merkezi şantiyesinde çıkan yangının büyüklüğü günün ağarması ile ortaya çıktı. Finans Merkezinde çıkan yangın alanı havadan görüntülendi.
23 Mayıs 2020
Bayram öncesi narkotik denetimi!
Adana'da, Ramazan Bayramı öncesi gerçekleştirilen narkotik uygulamasında 16 gram esrar, 10 adet sentetik hap, 4 gram sentetik kannabinoid katkılı toz madde ve 0,5 gram metamfetamin ele geçirildi, 15 kişi gözaltına alındı.
23 Mayıs 2020
CHP’li Meclis üyesinden ezana saygısızlık!
CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi Gülay Demirel, Facebook hesabından, İzmir Karşıyaka ilçesine bağlı İhsan Gültekin Camii’nin minaresinden çalındığı iddia edilen İzmir Marşı’nı “Helal olsun İzmirim” ifadeleriyle paylaştı. Sabah Gazetesi'nden Kenan Kıran'ın özel haberi.
23 Mayıs 2020
Genç kızların çektiği bu fotoğraf kan dondurdu!
Bu fotoğrafın ardından bakın neler yaşandı! Genç kızların çektiği bu fotoğraf tüyler ürpertti! Bakın neler yaşandı! Dünya'da, yeryüzünde veya gökyüzünde meydana gelen tuhaf olayların objektiflere takılan muhteşem görüntüleri. İlginç ve sıra dışı bir şekilde gerçekleşen bu olaylar oldukça ilgi çekiyor. Dünyada yaşanan kimi gelişmeler oldukça garip bir hal alıyor. Bilm insanlarının açıklayamadığı ve akıl sır erdirilemeyen olayları takvim.com.tr'de sizler için araştırdık. 3 kafadarın çektiği ve sosyal medyada yayılan bu fotoğrafa, bilim insanları bile açıklama getiremedi. Peki nedir bu fotoğrafı ilginç kılan? İşte sosyal medyanın konuştuğu o fotoğraflar...
23 Mayıs 2020
Survivor Nisa'dan şaşırtan hareketler!
2020 Survivor yarışmasında heyecan tüm hızıyla devam ediyor. 'Gönüllüler' takımının yarışmacılardan Nisa Bölükbaşı, barakada yattığı yerden kalkarak gece tüm arkadaşları uyurken üzerine sardığı çarşafla kayıtta olan sabit kameraya yaklaşıp yüzünü farklı şekillere soktu. O anlar Survivor takipçilerini ve görenleri şaşkına çevirdi. İşte Survivor Nisa'nın yüzünü farklı şekillere soktuğu o görüntüler...
23 Mayıs 2020
İHA ve SİHA'lar CHP tarafından neden hedef alındı?
Türkiye, Suriye'de ve Libya'da tarih yazan İHA-SİHA'lara karşı algı operasyonu başlatan CHP'nin gerçek yüzü A Haber tarafından ayyuka çıkarıldı. İşte dünyanın övgüsüne nail olan Türk İHA ve SİHA'ların CHP tarafından hedef alınmasının nedenleri...
23 Mayıs 2020
Bayramda otoyollar ve köprüler ücretsiz
Son dakika haberi... Ramazan Bayramı'nda otoyollar ve köprüler ücretsiz olacak. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanlığı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
23 Mayıs 2020
"Kayıp ve yıkım oranı düşüktü"
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Elazığ-Malataya depreminden sonra deprem bölgesini ziyaret etti. 2 saat bölgede durduktan sonra Erzurum'da kayak tatiline gitti. Tepkilerin artmasının ardından katıldığı bir programda 41 vatandaşımızın hayatını kaybettiği bin 607 kişinin de yaralandığı depremi küçümseyip, 'Beklentimizin çok aşağısında bir sorun yaşanmıştı. Bu gördük ve tatile gittik' dedi. İşte SABAH'tan Barış Savaş'ın haberinin detayları...
23 Mayıs 2020
Trump'tan dikkat çeken çağrı
ABD Başkanı Donald Trump, eyalet valilerinden yeni tip koronavirüs önlemleri çerçevesinde kapatılan camiler de dahil olmak üzere ibadethanelerin açılmasına izin vermelerini isteyerek, aksi halde kendi yetkilerini kullanacağını açıkladı.