TIMELINE

25 Mayıs 2020
Libya Müftüsünden halka Türkiye çağrısı!
Son dakika haberi... Libya Müftüsü Sadık el-Giryani, Türkiye'nin desteğiyle Hafter'e karşı kazanılan zaferler sonrası halka "Türkiye'ye ahde vefa göstermeliyiz" çağrısında bulundu.
25 Mayıs 2020
Türk SİHA'ları destan yazıyor!
Son dakika haberi... Libya'da BAE, Suudi Arabistan ve Rusya'nın desteklediği darbeci Hafter'e bağlı birliklerin, TSK'nın SİHA'ları ile vurulması ve Libya ordusuna Türkiye'nin verdiği destek ile bölgenin kaderi değişiyor. Libya Beni Velid şehrinin Belediye Başkanı Salim Nevir, Hafter saflarında savaşan Rus güvenlik şirketi Wagner'e mensup paralı askerlerin üç uçakla ülkeden ayrıldığını söyledi.
25 Mayıs 2020
"Hadi gelin de ceza yazın"
Muğla'nın Menteşe ilçesinde, "dur" ihtarına uymayarak kaçan ve saklandığı evin balkonundan polislere, "Hadi gelin de ceza yazın." diye bağıran sürücüye 5 bin 32 lira ceza kesildi.
25 Mayıs 2020
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Hava durumunu araştıran vatandaşlara Meteoroloji'den beklenen açıklama geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada bazı illerimizde kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgar görüleceği belirtilirken; vatandaşlara su baskını, yıldırım ve yerel küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunulması uyarısında bulunuldu. Peki bugün İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? Havanın yağışlı olduğu iller hangileri? İşte Meteoroloji'den gelen son dakika haberine göre yurt genelinde hava durumu.
25 Mayıs 2020
ATM'den para çekerken dikkat! Bilgileriniz çalınabilir
Herhangi bir sokakta ATM'den para çekmek istiyorsunuz; ancak bilmediğiniz tehlikeli bir 'detay' var... ATM'ye gizlenmiş gizli bir aparatla tüm kredi kartı bilgileriniz çalınabilir. Peki ATM hırsızlarının şeytanın aklına gelmeyecek yöntemi ne? Gizli aparat nasıl anlaşılır? İşte ATM'deki gizli tehlike...
25 Mayıs 2020
İstanbul'da korkutan yangın
Son dakika haberine göre Küçükçekmece'de 4 katlı bir binanın çatısından alevler yükseldi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın sonucunda binanın çatısında hasar meydana geldi.
25 Mayıs 2020
Sokağa çıkma kısıtlamasında evsiz kaldılar
Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde Ramazan Bayramı’nın ilk gecesinde geç saatlerde meydana gelen yangın korkuttu. Yabancı uyruklu kişilerin kaldığı evde çıkan yangın, vatandaşları sokağa döktü.
25 Mayıs 2020
Dolu, Adıyaman ve Diyarbakır'ı bembeyaz yaptı
Adıyaman ve Diyarbakır'da etkili olan dolu yağışı, kentleri beyaza bürüdü. Kısıtlamadan muaf olan ve seyir halindeyken doluya yakalanan kişiler zor anlar yaşarken, yağış ekili alanlara ve bahçelere zarar verdi.
25 Mayıs 2020
İtalyan bakandan gençlere uyarı
İtalya İçişleri Bakanı Luciana Lamorgese, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı tedbirlerin gevşetilmesinin ardından, ilk hafta sonunda dışarıda toplu halde görülen gençleri sorumlu davranmaları, aksi takdirde salgının geri dönebileceği konusunda uyardı.
25 Mayıs 2020
Kirazda rekolte ve ihracat beklentisi yüksek
Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınına rağmen kirazda mevsim şartlarının iyi gitmesi, hava kargo olanağı ve Çin pazarının açılmasıyla ihracatta önemli artış bekleniyor.