TIMELINE

01 Haziran 2020
İstanbul'da feci kaza
Son dakika haberi... Bayrampaşa O- 3 Bağlantı Yolu'nda bir otomobilin önünde seyreden kamyonete vurması sonucu içinde 5 kişinin bulunduğu kamyonet takla atarak yan yattı. Kazada 1'i ağır 4 kişi yaralandı.
01 Haziran 2020
Meteoroloji'den sağanak yağış ve dolu uyarısı
Son dakika haberi... Hava durumunu araştıran vatandaşlara Meteoroloji'den beklenen haber geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında bazı illerimiz için sağanak yağış ve dolu uyarısı yapıldı. Peki bugün hangi illerimizde yağış var? İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji'den gelen son dakika uyarısına göre 1 Haziran yurt genelinde hava durumu.
01 Haziran 2020
İran'da korkutan deprem
Son dakika haberine göre İran'ın güneyindeki Fars eyaletine bağlı Honc kentinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde can ya da mal kaybı olup olmadığına ilişkin henüz açıklama yapılmadı.
01 Haziran 2020
Kılıçdaroğlu 'Gezi Parkı' terörüne yine sahip çıktı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Gezi Parkı terörüne bir kez daha sahip çıktı. Terörist kalkışmaya övgüler dizen Kılıçdaroğlu, anayasal düzeni ve iktidarı devirmeyi amaçlayan dış destekli Gezi olaylarının arkasında olduğunu tekrarladı. Kılıçdaroğlu'nun Nazım Hikmet'in dizeleriyle seslendiği videoyu, Zülfü Livaneli'nin şarkıları eşliğinde, "Mesele esir düşmekte değil, teslim olmamakta bütün mesele! #Gezi7Yaşında" notuyla paylaştı.
01 Haziran 2020
Ünlü tarihçiden İsrail ve ABD'ye kötü haber
İsrailli tarihçi Ilan Pappe, Mavi Marmara olayının yıl dönümünün insanlara dayanışmanın önemini hatırlattığını belirterek "Böylesine hayatlarını kaybetme pahasına kararlı insanlar oldukça İsrail ve ABD'nin bölge için planları işe yaramayacak." dedi.
01 Haziran 2020
Nehre giren Türk öğrenciyle ilgili flaş gelişme
Son dakika haberine göre, ABD'nin California eyaletinde nehre girdikten sonra kaybolan Türk öğrencinin cesedinin bulunduğu belirtildi. Felik'in kimliğinin, arkadaşları tarafından teyit edildiği, ceset üzerinde otopsinin ise salı günü yapılacağı kaydedildi.
01 Haziran 2020
Sağlık çalışanlarına müjde: O süre uzatıldı
Son dakika haberine göre, Sağlık personeline sağlanan misafirhane ve konaklama amaçlı kullanılan kamu sosyal tesislerinden ücretsiz yararlanma imkanı 31 Ağustos'a kadar uzatıldı.
01 Haziran 2020
Bakanlık o yayınlar için harekete geçti
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, aile ve toplum yapısını bozan, genel ahlak kurallarına aykırı, çocuğa karşı cinsel istismar içerikli yayın yapan bir Youtube kanalına erişimin engellenmesi için savcılığa başvurdu.
01 Haziran 2020
İsveç'in en büyük gazetesinden skandal Türkiye çağrısı
İsveç'in en büyük gazetesi Aftonbladet'de Türkiye karşıtı skandal bir yazı kaleme alındı. Yazıda İsveç hükümetine, 17 medya kuruluşunun terörle mücadele ile ilgili yazılarından dolayı Türkiye'yi kınama ve Türkiye Büyükelçisi'ni kovma çağrısı yapıldı.
01 Haziran 2020
Yunanistan'da provokasyon iddası!
Yunanistan’ın Edirne sınırında bulunan Dimetoka kentinde ibadete kapalı bulunan tarihi Çelebi Mehmet Camii’nin minaresine Yunanistan bayrağı asıldığı iddia edildi. Demirören Haber Ajansı'nın (DHA) iddiasına göre bayrak, fark edilmesinin ardından belediye tarafından indirildi. İddiaya konu görsellerin 2015 yılına ait olduğu, provokasyon haberinin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.