TIMELINE

18 Mayıs 2020
Küle dönen lokantadan Kur'an-ı Kerim yanmadan çıkarıldı
Sabah saatlerinde İstanbul ile Kocaeli'nin sınır noktasında bulunan bir lokantada yangın çıktı. Yangın nedeniyle lokanta adeta küle dönerken, itfaiye ekipleri içeride bulunan Kur'an-ı Kerim'i yanmadan çıkarttı.
18 Mayıs 2020
Çin'de şok belge sızdırıldı! Koronavirüslü vaka sayısı...
Koronavirüsün dünyaya yayıldığı ülke olan Çin'de hayat normale dönmüş gibi görünse de olayın iç yüzünün bambaşka olduğu iddia edildi. Çin'in gerçek vaka sayısını gizlediği iddiaları artarken, Çin'de bir üniversiteden sızdırılan belgede ülkedeki gerçek vaka sayısının 640 binden fazla olduğu ortaya çıktı.
18 Mayıs 2020
Adana'da korkunç kaza! Tır otomobili biçti
Adana'da gece saatlerinde bir tır ile otomobil çarpıştı. Korkunç kaza sonrası otomobil adeta hurdaya dönerken, araçta bulunan 5 kişiden biri hayatını kaybetti, 4'ü ise yaralandı.
18 Mayıs 2020
Kirli ittifak iş başında
DHKP-C destekçisi olduğu belirtilen Taylan Kulaçoğlu’nun “suç işlemeye tahrik ve suçu ve suçluyu övme” suçundan gözaltına alınmasının ardından CHP, HDP, DHKP-C, PKK, FETÖ kirli ittifakı devreye girdi. “İsimsizler Hareketi”nin başlattığı etiket altında destek mesajları atmaya başladı. CHP’li Sezgin Tanrıkulu’ndan CHP’li Canan Kaftancıoğlu’na, HDP’li Ayhan Bilgen’den firari Can Dündar’a FETÖ firarisi Said Sefa’ya kadar DHKP-C destekçisi Taylan Kulaçoğlu’na bu etiket altında destek verildi. İşte Sabah'tan Damla Kaya'nın özel haberinin detayları...
18 Mayıs 2020
"Açılışı önümüzdeki Perşembe günü"
Son dakika haberine göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 21 Mayıs'ta açılışı yapılacak olan Başakşehir Şehir Hastanesi ve yapımı devam eden Yeşilköy Acil Durum Hastanesi, Hadımköy Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.
18 Mayıs 2020
Sigara fiyatları ne kadar oldu?
Sigara fiyatlarına ilişkin geçtiğimiz hafta yaşanan gelişmelerin ardından güncel gelişmeler merak ediliyor. Tiryakiler tütün ürünlerine getirilen vergi oranının artırılmasıyla güncel fiyat listesi hakkında arama motorlarında araştırmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta tütün ürünlerine dair önemli bir gelişme yaşandı ve alınan karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Tütün ürünlerine getirilen vergi oranının artırılmasıyla "Sigara fiyatları ne kadar oldu?" sorusu merak konusu oldu. Peki, hangi marka sigaralara zam yapıldı? İşte 18 Mayıs fiyat listesi
18 Mayıs 2020
Skandal görüntülere yetersiz ceza
CHP'nin imza attığı skandalların ardı arkası kesilmiyor. 19 Mayıs töreni bahane eden Mansur Yavaş'ın, Basın Yayın Koordinatörlüğü görevine getirdiği Volkan Gültekin, Hacı Bayram-ı Veli Camii ve Türbesi önünde drift yaptırdı. Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada drift yapan ve islami değerleri hiçe sayan motosiklet sürücüsüne yalnızca para cezası kesildiği bildirildi.
18 Mayıs 2020
İlk yerli MR cihazının prototipi geliştirildi
Son dakika haberine göre, İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ilk yerli MR cihazının prototipi geliştirildiğini duyurdu.
17 Mayıs 2020
En düşük 119 TL, en yüksek ise 602.87 TL ödeme!
Ocak'ta maaşı yükselen, Temmuz'da bir zam daha alacak emeklilere, ekstra bir artış daha gündemde. Emekliler, her ay maaşlarla birlikte verilen ek ödemenin artırılmasını istiyor.
17 Mayıs 2020
THY 19 Mayıs Samsun bileti nasıl alınır?
THY tarihi uçuş nedir? 19 Mayıs Türk Hava Yolları tarihi yolculuk bileti nasıl alınır? Sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. Başta Instagram olmak üzere Facebook, Twitter gibi sosyal medya kanallarında da sıkça paylaşılan tarihi yolculuk fotoğrafları herkesi merakta bıraktı ve bu paylaşımların akıbeti araştırılmaya başlandı. İşte 19 Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na özel Türk Hava Yolları'ndan tarihi yolculuk ile ilgili tüm detaylar…