TIMELINE

21 Mayıs 2020
CHP ve İyi Parti'ye HDP şantajı
31 Mart'ta seçimleri kazanmak için HDP ile ittifak yapan CHP ve İyi Parti kriz yaşıyor. CHP'den terör örgütü ile işbirliği yaptığı için görevden alınan belediyelere destek çıkmasını isteyen HDP, "aksi halde önümüzdeki seçimlerde destek olmayız" tehdidinde bulundu. Kılıçdaroğlu üzerindeki baskıyı azaltmak için üç gün önce açıkladığı “ekonomi öneri paketine” kayyum konusunu sıkıştırmak zorunda kaldı
21 Mayıs 2020
Çorum'da korkutan yangın! Son anda kurtarıldılar
Gece saatlerinde Çorum'da yaşlı bir çiftin kaldığı evde yangın çıktı. Yangın sonrası itfaiye ekipleri bölgeye gelirken, yaşlı çift son anda kurtarıldı.
21 Mayıs 2020
Altun'dan İzmir'deki skandala İstiklal Marşı ile tepki
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İzmir'deki 'Çav Bella' provokasyonuna Twitter'dan İstiklal Marşı'ndan paylaştıkları dörtlükle tepki gösterdi.
21 Mayıs 2020
Kredi faiz oranları ne kadar oldu?
Bankalardan kredi faiz oranlarıyla ilgili yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda da ev ve araba almayı düşünenler için bankalar tarafından yeni fırsatlar duyuruluyor. Bilindiği üzere son olarak Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından bireysel müşterilere 10 bin liraya kadar, 6 ayı ödemesiz dönemli, 36 aya kadar vadeli, aylık eşit taksitli kredi uygulaması başlatılmıştı. Ayrıca bayram için bazı bankalar tarafından kredi kampanyaları açıklanıyor. İşte bankalar tarafından sunulan güncel fırsatlar...
21 Mayıs 2020
CHP'lilerin bir yalanı daha ellerinde patladı
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel İzmir'de cami minaresinden “Çav Bella” şarkısının çalındığı görüntüleri paylaşarak çirkin provokasyona destek veren CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir'in partileriyle ilgisi olmadığını iddia etti. Ancak Özdemir'in sosyal medya hesabında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.
21 Mayıs 2020
SGK değiştirdi! Milyonları ilgilendiriyor 2 yıl ücretsiz ve...
Sosyal güvenlik sisteminde 2008 yılında kapsamlı değişiklik yapan 5510 Sayılı Kanun’un getirdiği en önemli değişikliklerden birini, 18 yaşından küçük Türk vatandaşlarına koşulsuz sağlık güvencesi sağlanması oldu. Yaş sınırı, lise ve dengi okul öğrencilerinde 20, yükseköğrenim görenlerde 25 olarak uygulanıyor.
21 Mayıs 2020
Bankada hesabı olan, kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiriyor!
Bankalar hizmet seviyesi ve çağrı merkezi hizmet kalitesine ilişkin ay bazındaki ölçümleri ve banka çağrı merkezi iletişim numaralarını raporlamaya konu ay sonunu takip eden 15 iş günü içerisinde BDDK'ya gönderecek. Bankalara uyum için 1 Temmuz'a kadar süre verildi.
21 Mayıs 2020
THY Pegasus ve SunExpress uçak seferleri başlama tarihi ne zaman?
THY, Pegasus ve SunExpress uçak seferleri ne zaman başlayacak? Yurt içi yurt dışı uçuşlar başladı mı? Kovid-19 salgınına yönelik tedbirlerin azaltılmasıyla birlikte uçak seferlerinin ne zaman başlayacağı vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başlandı. Tedbirler kapsamında yakın zamanda hem yurt içi hem de yurt dışı hatlarda hareketliliğin başlaması bekleniyor.
21 Mayıs 2020
Polis baskını ile yakalandılar
Son dakika haberine göre, Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Ebubekir B. ve Musa A.isimli şahısların Esenler Polis Merkezi Amirliğinde görevli Esenler İlçe Seyahat İzin Belgesi Komisyon Başkanı Komiser Yardımcısı G.Ç. adına kaşe bastırdığı ve bunu kullanarak sahte şehirler arası seyahat izin belgesi düzenledikleri bilgisi üzerine şüphelileri gözaltına aldı. İşte Sabah'tan Nazif Karaman'ın özel haberinin detayları...
21 Mayıs 2020
Gıda yardımı SMS kodu alma... Kızılay gıda yardımı nasıl alınır?
Kızılay gıda yardımı nasıl alınır? Sorusu en fazla aratılanlar arasına girmiş durumda. Kızılay gıda yardımı ile 350 bin aileye destek olacak, diğer iş birlikleriyle ise 60 bin aileye erişilecek.