TIMELINE

13 Mayıs 2020
Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı
Son dakika haberi... Hava durumunu araştıran vatandaşlarımıza Meteoroloji'den beklenen haber geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yaptığı son açıklamada bazı illerimiz için "sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış" uyarısında bulundu. Peki bugün hangi illerimizde hava yağışlı geçecek? İstanbul, Ankara ve İzmir'de yağmur olacak mı? İşte Meteoroloji'den gelen son dakika bilgilerine göre 13 Mayıs Çarşamba yurt genelinde hava durumu.
13 Mayıs 2020
FBI o ismi "yanlışlıkla" açıkladı
Son dakika haberi... ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), 11 Eylül 2001'de New York'taki Dünya Ticaret Merkezine düzenlenen terör saldırısında El Kaideli teröristlere yardım ettiğinden şüphelenilen Suudi yetkilinin ismini "yanlışlıkla" açıkladı.
13 Mayıs 2020
Kritik üsse 24 saatte 3 saldırı
Son dakika haberi... Libya ordusuna bağlı hava unsurları, başkentin 140 kilometre güneybatısında Halife Hafter milislerinin işgali altında bulunan Vatiyye Askeri Hava Üssü'ne son 24 saat içinde 3 saldırı düzenledi.
13 Mayıs 2020
HSK kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Çeşitli derecelerdeki görev sürelerini tamamlayan adli yargı hakimi, cumhuriyet başsavcısı ve savcıları ile idari yargı hakimlerinin isim listelerinden oluşan Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
13 Mayıs 2020
Kovid-19'lu akciğer nasıl ses çıkarıyor?
A Haber ekranlarında yayınlanan Satır Arası programında koronavirüslü akciğerin nasıl bir ses çıkardığı dinletildi. Virüs akciğer üzerinde yuvalanınca bakın nasıl ses çıkarıyor. İşte o anlar...
13 Mayıs 2020
Dekan Orhan Acar'dan skandal sözler!
Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Orhan Acar, gerçekleştirdiği video konferans görüşmesinde kameranın açık olduğunu unuttu, skandal sözlere imza attı. "Kızların resimlerini de görüyoruz böylece, çaktırma" diyen Acar, sosyal medyada büyük tepki çekti.
13 Mayıs 2020
Başkan Erdoğan imzaladı! 'Hassas alan' ilan edildi
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre Kayseri, Van, Sivas ve Giresun'daki bazı alanlar, "kesin korunacak hassas alan" olarak tescil ve ilan edildi.
12 Mayıs 2020
13 Mayıs kredi faiz oranları ne kadar oldu?
Kredi faiz oranlarında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bilindiği üzere son kredi faiz indirimini konut kredisinde Yapı Kredi duyurmuştu. Ayrıca 3 kamu bankası da hane halkı geliri 5 bin TL'nin altında olan vatandaşlara 10 bin TL'ye kadar bireysel ihtiyaç kredisi desteğini sundu. Bayram için ihtiyacı olan vatandaşlara da bazı bankalar tarafından kredi imkanları sunuluyor. Peki, 13 Mayıs kredi faiz oranları ne kadar oldu? İşte banka banka faiz oranları...
12 Mayıs 2020
Başkan Erdoğan'dan özel teşekkür
Son dakika haberine göre Başkan Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından Milli Dayanışma Kampanyası'na yüzüğünü göndererek destek veren Mukadder Hanım'a teşekkür ettiği videolu bir paylaşımda bulundu. Başkan Erdoğan, yaptığı paylaşımda, "Bu aziz millete hizmet etmeyi bizlere nasip eden Allah’a hamdolsun." ifadelerine yer verdi.
12 Mayıs 2020
Türkiye’de V şeklinde bir ekonomik iyileşme olacak
Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başkanı Chakrabarti, Türkiye’den salgının ardından yeniden güçlü bir ekonomik büyüme beklediğini söyledi. Chakrabarti, "Bu yıl EBRD’nin faaliyet gösterdiği her piyasada daralma söz konusu. Türkiye’de ve faaliyette olduğumuz bazı ülkelerde V şeklinde bir iyileşmenin olacağına inanıyorum" açıklamasında bulundu.