ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE ATV LİNKİ 15 Nisan 2022 | 'Kuş'uyla birlikte stüdyoya gelen Nurgül, kocası Adil ile yüzleşiyor!

Atv Esra Erol'da canlı yayınında bugün... Yıllardır ekranda başarılarla adından söz ettiren Esra Erol, saat 16.20'de Atv'de kaldığı yerden devam ediyor. Bu sezonda da boşanma sürecinde ve sonrasında çocukları mağdur eden ebeveynlerin velayet savaşları, ailesine kavuşamayanlar, evlilik vaadiyle kandırılanlar, kayıp evladını bulmaya çalışanlar Esra Erol'da... 'Kuş'uyla birlikte stüdyoya geldi, "Kocam Adil, Semanur ile birlikte yaşıyor" diyen Nurgül milyonları ekran başına kilitledi. Bugün büyük yüzleşme gerçekleşiyor. Hepsi ve daha fazlası Atv Esra Erol'da son bölümde.

Giriş Tarihi 15 Nisan 2022, 19:06 Güncelleme 15 Nisan 2022, 19:25
ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE ATV LİNKİ 15 Nisan 2022 | ’Kuş’uyla birlikte stüdyoya gelen Nurgül, kocası Adil ile yüzleşiyor!

İÇİNDEKİLER

Atv Esra Erol'da canlı yayınında bugün... Yıllardır ekranda başarılarla adından söz ettiren Esra Erol, saat 16.20'de Atv'de kaldığı yerden devam ediyor. Bu sezonda da boşanma sürecinde ve sonrasında çocukları mağdur eden ebeveynlerin velayet savaşlarında arabulucu olacak. Ailesine kavuşamayanlar, evlilik vaadiyle kandırılanlar, kayıp evladını bulmaya çalışanlar Esra Erol'da...

ATV SON BÖLÜM ESRA EROL YOUTUBE İZLE - TIKLA

Nurgül ile Adil canlı yayında karşı karşıya!

'Kuş'uyla birlikte stüdyoya geldi, "Kocam Adil, Semanur ile birlikte yaşıyor" diyen Nurgül milyonları ekran başına kilitledi.

DNA testi sonucuna göre 2.5 aylık bebeğin babası Erkan mı?

Hülya'nın kaybolmasıyla, Doğan'ın üvey annesinin mezarı arasındaki büyük bağlantı ne? 55 gündür kayıp olan Hülya nerede?
Doğan'ın babasının dün geceki paylaşımı cinayet iddialarını doğruluyor mu?



Hülya'yı Doğan mı öldürdü?