Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur ile yapımcı Mustafa Uslu birbirine düşman kesildi!

Yapımcı Mustafa Uslu ile Muhterem Nur, merhum sanatçının açık arttırmaya çıkarıldığı iddia edilen eşyaları yüzünden karşı karşıya geldi. Canlı yayında atışan ikiliye Gürses hayranları “Baba’nın hatırasına yakışmadı” diye tepki gösterdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ocak 2019 Güncelleme 15 Ocak 2019, 07:58
Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur ile yapımcı Mustafa Uslu birbirine düşman kesildi!

İÇİNDEKİLER



Merhum
sanatçı Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur ile yapımcı Mustafa Uslu arasındaki ipler iyice gerildi. Kavganın fitili, Uslu'nun yapımcılığını üstlendiği 'Müslüm' filminde Gürses'i canlandıran Timuçin Esen'in giydiği gömlekle yüzüğün bir yardım gecesinde satılmasıyla ateşlenmişti. Muhterem Nur, şehit çocukları yararına satılan ve Demet Akalın ile Ferman Toprak'ın aldığı eşyaların eşine ait olmadığını söyleyip Uslu hakkında 'nitelikli dolandırıcılık' iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.


'BANA SÖZÜNÜ TUTMADI'
Nur, Uslu'nun kendisine ev alıp aylık 10 bin lira yardım yaptığı iddiasını da yalanladı. Uslu da şu sert açıklamalarda bulundu: "O insanlar geceye yardım yapmaya geldi. Satılan şey sembolikti. Bu konuda konuşmayı bile utanç kaynağı olarak görüyorum. Muhterem Nur hanımefendiye bir şey almak gibi yasal bir zorunluluğum yok ama ben kendisine destek oluyorum."



Nur da Uslu'ya "Bana 'Sana ömür boyu bakarım' demişti. Ama sözünü tutmadı" diye yüklendi. İkilinin bu kavgası Müslüm Gürses hayranlarını üzdü. Gürses fanları ikiliye, merhum sanatçının şarkısıyla seslendi: "Biz babadan böyle gördük, bu kavga bitsin" diye seslendi.




'AKLINI KAYBETTİ Mİ' DİYECEK?
Uslu, dün 2. Sayfa'da "Muhterem Hanım, 92 yaşında. 'Bana para göndermedi' demişse göndermemişizdir. Banka dekontu mu göndereyim?" diye konuştu. Muhterem Hanım da "79 yaşındayım. Beni 'Aklını kaybettiği için böyle konuşuyor' diye mi itham edecek?" çıkışı yaptı.