Fener’de Kostic pazarlığı
takvim.com.tr
takvim.com.tr
Kaynak GAZETE

Fener’de Kostic pazarlığı

İtalyan basınının haberine göre Fenerbahçe, Mourinho’nun kalmasını istediği Filip Kostic’in bonservisi için 3 milyon Euro değerinde bir teklif yaptı.

Yaz transfer dönemi için çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, takımda kalmasını istediği kiralık oyunculara hamle yapıyor. İtalyan basını, Sarı-Lacivertliler'in Kostic'in bonservisini almak istediğini ancak Juventus'un 4 milyon Euro talep ettiğini yazdı. Haberde "Mourinho, Kostic'in takımda kalmasını istiyor. Ancak Juventus'un talebi net 4 milyon Euro" bilgisi paylaşıldı. Kanarya'nın ise Kostic için 3 milyon Euro teklif ettiği belirtildi. Fenerbahçe formasıyla bu sezon 29 maça çıkan Kostic, 2 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.
TOURE SÜRPRİZİ
Fenerbahçe'nin, orta saha rotasyonunu güçlendirmek için Fransa Ligue 1 ekiplerinden Le Havre'de forma giyen Abdoulaye Toure'yi transfer listesine aldığı iddia edildi. Fiziksel gücüyle dikkat çeken 31 yaşındaki Gineli oyunçunun Fenerbahçe'nin yakın takibinde olduğu Afrika basını tarafından belirtiliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN