Kartal Hatay'ı ateşe attı

26’da Massanga’nın golüyle geri düşen Beşiktaş 50’de Gedson’la eşitliği yakaladı. Hatay 57’de Fisayo ile öne geçse de son sözü Abou söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2024 Güncelleme 19 Mayıs 2024, 06:59
Kartal Hatay’ı ateşe attı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Süper Lig'in 37. haftasında evinde Hatayspor'la 2-2 berabere kaldı. 26'da Hatay golü buldu. Kullanılan kornerde arka direkte bomboş kalan Massanga topu ağlara yolladı: 0-1. 33'te Beşiktaş etkili geldi. Chamberlain'in uzaktan şutunu Bekaj köşeden çıkardı. Atağın devamında Demir Ege kaleyi düşündü. Kaleciyi de geçen topu Kilama çizgiden çıkardı.

50'de Gedson harika bir gole imza attı. Ceza sahası dışından şutunu çeken Portekizli meşin yuvarlağı çatala yolladı: 1-1. 57'de Hatay yeniden öne geçti. Strandberg'in penaltı noktasına çıkardığı topu Dele Bashiru ağlara gönderdi. Pozisyon sonrası ofsayt kararı verilse de VAR uyarısı sonrası pozisyon gol değeri kazandı. Beraberlik golü için ataklarını sürdüren Beşiktaş 90+7'de VAR uyarısı sonrası penaltı kazandı. Aboubakar attığı golle bir puanı getirdi.

10 MAÇTA 2 GALİBİYET
Mart ayından bu yana çıktığı 10 Süper Lig maçının ikisini kazanabilen Beşiktaş (4B 4M), bu süreçte sadece Kayserispor (1) ve İstanbulspor'dan (1) daha fazla galibiyet alabildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN