Fener 7'de 7 yaptı! Teknik Direktör İsmail Kartal: Karakterimiz ile kazandık

Teknik Direktör İsmail Kartal, "İlk devrede iyi oynamadık. Rakip de oynatmadı. Devrede değişiklik yaptık ve oyuncular karakter koydu, 3 puanı biz kazandık" ifadelerini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Nisan 2024 Güncelleme 15 Nisan 2024, 07:00
Fener 7’de 7 yaptı! Teknik Direktör İsmail Kartal: Karakterimiz ile kazandık

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ilk yarıda çok kötü oynadıklarını fakat maçı çevirecek karakteri ortaya koyduklarını söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, "İlk yarı oynadığımız futbol bize yakışmadı. Rakibimiz de maça çok iyi hazırlanmış. Biz istediklerimizi yapamadık, rakibimiz de izin vermedi. Devre arasında yaptığımız değişiklik ve oyuncuların silkelenmesi için konuştuk. İkinci yarı biraz kendimiz gibi oynamaya başladık. Daha farklı da kazanabilirdik, çok net pozisyonlarımız var. Şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım attık bugün. 3 günde bir maç yapıyoruz, uzun zamandır bu kadar istediklerimizden uzak bir maç oynamamıştık. Karagümrük iyi bir takım, Tolunay Kafkas'ı tebrik ediyorum. Bizi gerçekten çok zorladılar" dedi.

LIVAKOVIC EN İYİ MAÇINI OYNADI
Krunic ve Livakovic'in performanslarını da yorumlayan İsmail Kartal şöyle bitirdi: Szymanski cezalı, Mert Hakan sakat. Biz de orada Krunic'i kullandık. Bir gol kaçırdı ve demoralize oldu. Belki o golü atsa kendine güveni de gelecekti. Hepsi bizim oyuncumuz, hepsine destek olmak zorundayız. Bazen istediğimiz gibi olmayabiliyor. Livakovic'e gelince... Buraya geldiğinden beri en iyi maçını oynadı. İlk yarıda da ikinci yarıda da çok iyiydi.

7 EKSİKLE MAÇA ÇIKTI
F.Bahçe'de sarı kart cezalısı Szymanski ile PFDK'dan 1 maç ceza alan İrfan Can Eğribayat kadroda yoktu. Ayrıca sakatlıkları bulunan Oosterwolde, Djiku ile hazır olmayan King, Cengiz Ünder ve Mert Hakan da teknik heyetin kararı doğrultusunda tercih edilmedi.

OLİMPİYAT'TA YOĞUN İLGİ
Karagümrük yönetim kurulunun kararıyla Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda konuk takım için ayrılan Doğu Üst ve Doğu Alt tribünü için sarı-lacivertli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 20 bin Fenerbahçe taraftarı mücadeleyi izlemek için tribündeki yerlerini aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN