A.Gücü'nde Kaplan dönemi sona erdi (Yurttan ve dünyadan spor gündemi)

Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Mustafa Kaplan, görevinden ayrıldı. Twitter hesabından bir açıklama yapan Kaplan, "6 ay önce başladığım görevden ayrılıyorum.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Haziran 2019 Güncelleme 17 Haziran 2019, 07:58
A.Gücü’nde Kaplan dönemi sona erdi Yurttan ve dünyadan spor gündemi

İÇİNDEKİLER

SÜPER Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Mustafa Kaplan, görevinden ayrıldı. Twitter hesabından bir açıklama yapan Kaplan, "6 ay önce başladığım görevden ayrılıyorum. Bu süreçte taraftarın desteğini unutamam" dedi. Ankaragücü'nden ayrılan Kaplan'ın adı bir başka başkent ekibi Gençlerbirliği ile anılıyor.

JUVENTUS SARRİ'Yİ RESMEN AÇIKLADI

SERİE A devi Juventus, Maurizio Sarri'yi resmen açıkladı! Kulüpten yapılan açıklamada Chelsea'yle yollarını ayıran İtalyan menajerin 3 yıllığına takımın başına getirildiği duyuruldu. Daha önce İtalya'da Napoli'yi çalıştıran Sarri, 2017'de Serie A'da yılın teknik direktörü seçilmişti.

LİSE 1 ÖĞRENCİSİ AZRA'NIN HEDEFİ DÜNYA ŞAMPİYONASI
HENÜZ lise birinci sınıf öğrencisi olmasına rağmen onlarca madalyayı boynuna takan milli yüzücümüz Azra Zeynep Ertunç'un hedefi Amerika'daki Dünya Şampiyonası'nda kulaç atmak. Azra'nın dünya şampiyonasına gitmek için Portekiz'de düzenlenecek şampiyonada Biathle (koşu-yüzme-koşu) branşında ilk 3'e girmesi gerekiyor.

KJAER
KADIKÖY'E YELKEN AÇTI
İSPANYOL basınında Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Simon Kjaer'i yeniden kadrosuna katmak istediği yazıldı. Sevilla'nın Fenerbahçeli Eljif Elmas için 15 milyon Euro+Kjaer'i önerdiği konuşulurken, Sarı-Lacivertliler'in bu transfere sıcak baktığı konuşuluyor. Danimarkalı Kjaer'in de iki sezon önce ayrıldığı Fenerbahçe'ye dönmek istediği iddia edildi.


Konoplyanka 5 milyon Euro
Konoplyanka ile anlaşan Fenerbahçe yönetimi Ukraynalı yıldızın kulübü Schalke ile pazarlık halinde. Almanlar 5 milyon Euro isterken, Fenerbahçe bu rakamda indirim istiyor.

KOLAROV TATİL SONRASI GELECEK
F.BAHÇE'NİN anlaştığı Kolarov'un kısa bir tatil sonrası İstanbul'a geleceği öğrenildi.

ÇOCUKLUKTAN BERİ FENERBAHÇELİYİM
F.BAHÇE'NIN sözleşme imzaladığı 21 yaşındaki Murat Sağlam, "Çocukluğumdan beri Fenerbahçe'de oynamak istiyordum. Şu anda hayallerimi yaşıyorum. Eskiden Alex de Souza formam vardı. Şimdi formamın arkasında Murat yazıyor" diye konuştu

NEWCASTLE
12 MİLYON VERECEK!
UDINESSE'NİN 9 milyon Euro teklifte bulunduğu Dorukhan için Newcastle'ın da tektlif yapmaya hazarlandığı öğrenildi. Yeni teklifin 12 milyon Euro civarında olacağı İngiliz futbol siteleri tarafından yazırılıp çiziliyor. Ancak Beşiktaş Dorukhan için kapıyı 15 milyon Euro'dan açacak.

TEK İSTEYEN BEŞİKTAŞ!
MARCA gazetesi Celta Vigo'nun Emre Mor için yaptığı 3 milyonluk teklifi geri çevirdiğini ancak başka isteyen kulübün olmadığını yazdı. Haberde "Fiyat biraz daha artarsa görüşmeler yeniden start alabilir" yorumuna da yer verildi.

TRANSFER DÖNEMİ BUGÜN BAŞLIYOR
FUTBOLDA yaz transfer dönemi bugün itibarıyle resmen başlıyor. Yaz Transfer dönemi 2 Eylül tarihinde sona erecek. 2019-2020 sezonunda ise devre arası transfer dönemi ise 4 Ocak'ta başlayıp 31 Ocak 2020'de bitecek.