Arda'ya talip var

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, Arda'ya Avrupa'dan talip olduğunu söyleyerek, "Onun hakkında son kararı Mayıs'ta vereceğiz" diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mart 2014 Güncelleme 06 Mart 2014, 00:06
Arda’ya talip var

İÇİNDEKİLER

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut yıldız oyuncunun geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bulut, Arda için Avrupa'nın üst düzey kulüplerinin kendisinden bilgi aldığını vurgulayarak, "Kendisinin Atletico Madrid ile 2017'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Transferiyle ilgili son kararı Mayıs'ta vereceğiz. Ancak bu konuda kararı elbette kulübü Atletico Madrid verecek. Kendisini iyi bir rakam veren kulübe satacaklarını düşünüyorum. Ancak istedikleri rakamı alamazlarsa Arda İspanyol kulübünde oynamaya gelecek sezon da devam eder" ifadesini kullandı.

TÜRKİYE'YE GELMEZ
Arda'nın serbest kalma fiyatının 41 milyon Euro olduğunu vurgulayan Bulut, "Bu parayı hiçbir Türk kulübünün vereceğini düşünmüyorum. Bu nedenle Arda Avrupa'da oynamaya devam edecek. Kendisi A. Madrid'de forma giydiği için çok mutlu. Ancak profesyonellikte her takımda oynamak var. Bu nedenle Arda her şey olabilir" ifadesini kullandı.