Yine TOPALladı

Zuhal Topal, Esra Erol’a hakaretler yağdırdı. Kendini savunan Erol’un sözlerini ise tehdit gibi algılayıp koruma talep etti. Dosyayı inceleyen mahkeme ‘ret’ kararı verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mayıs 2016 Güncelleme 10 Mayıs 2016, 02:15
Yine TOPALladı

İÇİNDEKİLER

Bir TV kanalındaki evlilik programı başarısız olan Zuhal Topal, ATV'nin reyting rekorları kıran programcısı Esra Erol'a sataştı. Karşılık görünce de paniğe kapıldı. Dava açtı. İki ünlü sunucu, bu kez mahkemede karşı karşıya geldi. Avukatı aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran Zuhal Topal (Saygıner) ve eşi Korhan Saygıner, Esra Erol'un programında kendilerini tehdit edip hakaret yağdırdığı gerekçesiyle korunma talepli şikayet dilekçesi verdi. Topal'ın avukatı Leman Özkan dilekçesinde, Erol'un programda söylediği şu sözlere de atıfta bulundu: "Zuhal Topal ve kocası beni bitirmeye çalışıyorlar. Sürekli bel altı çalışması yapıyorlar. Öyle bir şey söyleyeceğim ki o iki karı koca Türkiye'de duramayacak. Yer yerinden oynayacak. Bu bir tehdit değildir." Bu sözler üzerine Zuhal Topal, kendisi ve eşinin zan altında bırakıldığını öne sürdü. Dilekçede, "Davalının müvekkillerime ilişkin şiddet, tehdit, iftira, hakaret ve benzer eylemlerde bulunmasının önlenmesini istiyoruz" denildi. Topal ve eşi, Esra Erol'dan korunmak istediklerini anlattı. Ancak mahkeme, 'Sözlerin korunma ya da hakaret içermediğini' belirterek davanın reddine karar verdi.

Zuhal Topal, sunduğu program skandallara sahne olunca bir türlü geçemediği rakibi Esra Erol'a ağır göndermelerde bulundu. Haksız eleştirilere karşı sessiz kalmayı tercih eden başarılı sunucu Esra Erol, sonunda sessizliğini bozdu. Kendini savundu. Ancak Zuhal Topal, suvunma yapılmasına bile tahammül edemedi.

ALİ OKTAY