● Beyaz eşya ürünlerimizin üzerindeki kontrol panellerine Braille alfabesi ile kabartma uygulaması gerçekleştirdik.
● Televizyon kumandalarına Braille alfabesi ekledik. Bir de Sesli Kumanda uygulamamız var. Ayrıca renk körü bireyler, özel olarak ürettiğimiz televizyon sayesinde artık dizi ve filmleri tüm canlılığı ile izleyebiliyor.
● Ar-Ge ekibimiz, göz hareketleri ile tüm fonksiyonların kontrol edilebildiği çok özel bir televizyon tasarladı.
● Venus'ün 2GB ve üzeri RAM'e sahip modelleri, bir görme engelli için kutusundan çıkarıldığı andan itibaren erişilebilirlik modu ile çalışıyor.
● Görme engellileri engellere karşı uyaran, navigasyon, ulaşım gibi hizmetler alabilmesini sağlayan bastonumuz WeWALK yakında satışa sunulacak.