TIMELINE

28 Mart 2020
Ünlü sanatçıya koronavirüs şoku!
Dünya üzerinde on binlerce insanın canına mal olan, milyonlarca insanı da tehdit eden koronavirüs, sanat, spor ve siyaset camiasından insanları da tehdit etmeye devam ediyor. Son olarak ünlü sanatçı Demet Sağıroğlu, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımda sevenlerini korkuttu. Sağıroğlu, paylaşımında "Çevremizde bir çok kişinin testi maalesef pozitif çıktı ve bütün belirtileri; yüksek ateş hariç ben de geçirdim, geçiriyorum. Az atesim var hep var. Bu virus ilginc bir canli, herkeste farkli semptomlar oldugunu da duyuyorum Test yaptirmadim.Ve sanırım 4-5 gün ağır geçirdikten sonra, iyileşme dönemine geçtim. Biraz halsizim. Kimseyi endişelendirmemek için yakınlarım haricinde bildirmedim." ifadelerini kullandı.
28 Mart 2020
YHT seferleri geçici olarak durduruldu
Son dakika haberi... Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Yüksek Hızlı Tren (YHT), Anahat ve Bölgesel tren seferlerinin geçici olarak durdurulduğu bildirildi.
28 Mart 2020
Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu kimdir?
Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu kimdir? Son dakika haberine göre Mehmet Cahit Turhan yerine Adil Karaismailoğlu göreve getirildi. Vatandaşlar bu kapsamda Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu kimdir sorusuna yanıt arıyor. Peki, Adil Karaismailoğlu kaç yaşında ve nereli?
28 Mart 2020
Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan görevden alındı!
Son dakika haberine göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan görevden alındı. Mehmet Cahit Turhan'ın yerine Adil Karaismailoğlu atandı. Atamaya ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
28 Mart 2020
28 Mart benzin ve mazot fiyatları ne kadar oldu?
Araç sahiplerini yakından ilgilendiren akaryakıt fiyatlarıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Gün içerisinde paylaşılan bilgiye göre gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 13 kuruş zam yapılacağı öğrenildi. Bu kapsamda araç sahipleri 28 Mart benzin ve mazot fiyatları ne kadar oldu sorusuna yanıt arıyor. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir akaryakıt fiyatları kaç TL? İşte güncel akaryakıt fiyatları...
28 Mart 2020
THY'den seferlerine koronavirüs sınırlandırması
Son dakika haberi... Türk Hava Yolları (THY) tüm yurt dışı yolcu seferlerini durdurdu. İç hat seferlerini ise bugünden itibaren İstanbul ve Ankara'dan bazı büyükşehirlere olacak şekilde sınırlandırdı.
28 Mart 2020
TARSİM'den üreticilere "buğday sigortası" çağrısı
Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM), üreticilere buğday sigortası için çağrıda bulundu. TARSİM Buğday ürünü ve sertifikalı tohumlukları için poliçe düzenleme işlemlerinin bulunulan lokasyona göre 14 Nisan-30 Mayıs'ta sona ereceğini hatırlatarak, sigorta yaptırmaları için geç kalmamalarını istedi.
28 Mart 2020
Bakanlık beklenen genelgeyi yayımladı
İçişleri Bakanlığı, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tip koronavirüs salgınına ilişkin açıkladığı tedbirlerin detaylarının yer aldığı genelgeyi yayımladı. Genelgeye göre iller arası otobüs seferleri bugün saat 17.00 itibarıyla valiliklerin izniyle yapılabilecek.
28 Mart 2020
S&P Avrupa Merkez Bankasının kredi notunu teyit etti
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P), Avrupa Merkez Bankasının (ECB) kredi notunu teyit etti ve görünümünün "durağan" olduğunu bildirdi.
28 Mart 2020
8 ülkeden yaptırımların kaldırılması çağrısı
İran, Suriye, Kuzey Kore, Venezuela, Çin, Rusya, Küba ve Nikaragua, yeni tip koranavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele için başta ABD'den olmak üzere ülkelerine yönelik tek taraflı yaptırımlarının kaldırılması çağrısında bulundu.