TIMELINE

31 Mart 2020
Japonya'dan flaş karar! Hepsi yasaklandı
Son dakika haberi... Koronavirüs dünyanın bir numaralı gündemi olmaya devam ediyor. Japonya'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) küresel salgınına karşı ABD, Çin, Güney Kore ve Avrupa'nın çoğu ülkesinden yolculara giriş yasağı uygulanacağı bildirildi.
31 Mart 2020
Korona orduya sıçradı! 3 asker...
Son dakika haberi... ABD Ulusal Muhafızlar’dan bir askerin New Jersey eyaletinde yakalandığı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında hayatını kaybettiği bildirildi. ABD Başkanı Donald Trump, yakın zaman önce Ulusal Muhafızları koronavirüs salgınında valiliklere destek vermek için görevlendirmişti.
31 Mart 2020
Vahşi doğada inanılmaz karşılaşma!
Birazdan vahşi doğanın en korkunç yüzüne tanıklık edeceksiniz... Vahşi doğa fotoğrafçılarının çektiği bu fotoğrafların kimisi şaşırtıyor, kimisi tüyleri diken ediyor. İşte vahşi doğanın gerçek yüzünü gösteren fotoğraflar...
31 Mart 2020
EDHO'nun yıldızı Özilhan'ın kuzeniymiş! Çok şaşıracaksınız
Zirvenin gediklisi, Atv'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz birinciliklerine devam ediyor. Salı akşamlarının fenomen yapımı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları da bir o kadar dikkat çeken isimler. Hal böyle olunca özel hayatları yakinen takip ediliyor. Eşkıya'nın o isminin kuzeni Yasemin Özilhan çıktı, görenler şaştı kaldı. Peki EDHO'nun yıldızı, Yasemin Özilhan'ın kuzeni olan o isim kim? Görünce çok şaşıracaksınız.
31 Mart 2020
Milli Dayanışma Kampanyası başladı
Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 1610 kişiye yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısı konulduğunu, 37 kişinin daha hayatını kaybettiğini, toplam vaka sayısının 10 bin 827'ye, can kaybının da 168'e ulaştığını bildirdi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından "Millete Sesleniş" konuşmasında Milli Dayanışma Kampanyası başlattıklarını bildirdi. Erdoğan, kampanyayı 7 aylık maaşını bağışlayarak başlatırken, bakanlar ve kabineye eşlik eden isimlerin toplamda 5 milyon 200 bin liralık bağışta bulunduklarını belirtti. TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Milli Dayanışma Kampanyası'na 5'er maaşlarını bağışladı. Erdoğan, Meclis'teki tüm milletvekillerini, AK Parti başta olmak üzere tüm partilerin teşkilatlarını, tüm belediye başkanlarını, bürokratları kampanyaya katılmaya davet etti. İşte Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinde son 24 saatte yaşananlar...
31 Mart 2020
Türkiye'nin dayanışması şer cephesini rahatsız etti!
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüsle mücadele kapsamında 7 aylık maaşını bağışlayarak "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sözleriyle 'Milli Dayanışma Kampanyası'nı başlattı. Kampanyaya iş dünyasından, siyasilerden ve vatandaşlardan destek yağarken, FETÖ'cü ve CHP'li isimler, IMF kapısına gitmeyen Türkiye'nin kenetlenmesini hazmedemedi.
31 Mart 2020
Bakan Albayrak'tan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' mesajı
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Başkan Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla destek verdi. Albayrak paylaşımında, "Devlet olarak tüm imkanlarımızla milletimizin yanındayız. Her adımımızı milletimizin işini korumak, refahını ve bütçesini desteklemek için atıyoruz. Bu güçlü devlet-millet dayanışmasını destekleri ile bereketlendirmek isteyen tüm vatandaşlarımızla #BizBizeYeterizTürkiyem diyoruz." ifadelerini kullandı.
31 Mart 2020
Kim Milyoner Olmak İster'de 'Deli Yürek' rüzgarı!
Kenan İmirzaloğlu'nun başarılı sunumuyla Atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni bölümü yine ilgiyle takip edildi. Milyoner'in son bölümünde 'Deli Yürek' dizisi ile ilgili sorulan soru damgasını vurdu. Kenan İmirzalıoğlu, "Evin koridorunda yürürken "Haydarinna rinna rinna rinanay" diyen biri, az önce muhtemelen hangi diziyi izlemiştir?" şeklinde yöneltilen sorunun şıklarını okurken kendisini gülmekten alıkoyamadı. İşte Kim Milyoner Olmak İster'de geceye damga vuran Deli Yürek sorusu ve Kenan İmirzalıoğlu'nu gülümseten o anlar...
31 Mart 2020
31 Mart benzin ve mazot fiyatları ne kadar oldu?
31 Mart benzin ve mazot fiyatları ne kadar oldu? Benzin ve motorin fiyatlarında son dönemlerde peş peşe indirimler yapılıyor. Milyonlarca araç sahibi bu kapsamda yaşadığı şehre göre yeni fiyatlandırmayı öğrenmek istiyor. Benzinin litre fiyatına 8 kuruş indirim, motorinin litre fiyatına 6 kuruş zam geldi. Yaşanan bu gelişmenin ardından İstanbul, Ankara ve İzmir'de yeni akaryakıt fiyatları merak konusu oldu.
30 Mart 2020
Hekim ve Çavuşoğlu telefonda görüştü
Son dakika haberin göre, Irak Dışişleri Bakanı Muhammed Ali el-Hekim’in, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile telefonda bölgedeki gelişmelerle yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadeleyi görüştüğü bildirildi.