TIMELINE

12 Mart 2020
CHP'li isimden Başkan Erdoğan'a skandal sözler
CHP’li isimlerin Başkan Erdoğan’ı hedef alan sözlerinin ardı arkası kesilmiyor. CHP’li Engin Özkoç’un Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik skandal sözleri gündemdeki yerini korurken CHP’li Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın da Başkan Erdoğan’a hakaret ettiği ortaya çıktı. Konuya tepki gösteren Gaziemir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Atmaca, “Halil Arda’nın sosyal medya hesaplarından bizim elde ettiğimiz ekran görüntüleri vardı. Bununla ilgili CİMER’e başvuruda bulunduk” ifadelerini kullandı.
12 Mart 2020
Selin Genç'in değişimi görenleri şaşkına çevirdi!
Bir Zamanlar Çukurova, perşembe akşamlarının değişmez lider haline geldi. ATV ekranlarında her perşembe günü izleyicileriyle buluşan Bir Zamanlar Çukurova'nın kadrosunda Vahide Perçin, Kerem Alışık, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş gibi isimleri barındırıyor ancak genç yıldızlar da dikkat çekiyor. Onlardan biri de Selin Genç oldu. Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten karakteri Selin Genç güzelliği ile adından söz ettiriyor. Dizinin sakin kızı, sosyal medyada fırtınalar estiriyor. 26 yaşındaki genç oyuncunun yıllar önceki fotoğrafları herkesi şaşırttı. Genç oyuncu yıllar içerisinde çok güzelleşmiş. İşte başta Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç olmak üzere ünlülerin yıllar içerisindeki değişimleri.
12 Mart 2020
Satın aldığı arazideki ahırı öyle bir şeye dönüştürdü ki...
Birazdan görecekleriniz 'Yok artık!' dedirten cinsten... Bir adam içerisinde ahır olan sıradan bir arazi satın aldı. Bunda büyük bir şey yok. Ancak sonrasında olanlar binler tarafından izlendi. Satın aldığı arazideki ahırı yenileyen adam, herkes parmak ısırttı. İşte o anlar...
12 Mart 2020
Koronavirüs bir ülkeye daha sıçradı!
Çin'de ortaya çıkan yeni tip Koronavirüs dünyayı esir aldı. Karayipler'de bir ada ülkesi Küba'da ilk kez yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakaları tespit edildi. Ülke basınında çıkan habere göre, Küba Sağlık Bakanlığı, başkent Havana'ya 9 Mart'ta turist olarak gelen 3 İtalya vatandaşının yapılan testler sonucunda Kovid-19 virüsü taşıdığını açıkladı.
12 Mart 2020
Trump açıkladı! Tüm seyahatler askıya alındı
ABD Başkanı Donald Trump, AB'den ABD'ye 30 günlük süre boyunca seyahatlerin yasaklandığını açıkladı. Kararın Cuma günü itibariyle yürürlüğe gireceğini belirten Trump seyahat yasağından İngiltere'nin muaf olduğunu söyledi.
12 Mart 2020
Resmi Gazete'de yayımlandı! O kanun yürürlüğe girdi
Avrupa Birliği (AB) mevzuatına uyum kapsamında ürün ihracatı ile e-Ticaret'te uygunsuz ve güvenilir olmayan ürün satışına müeyyide uygulanması gibi düzenlemeleri de içeren Ürün Güvenliği ve Teknik Düzenlemeler Kanunu, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
12 Mart 2020
Dehşet! Genç kız tartıştığı babasını...
Adıyaman Yeşilyurt Mahallesi’nde Dilan B. isimli genç kız tartıştığı babasını tabanca ile öldürdü. Olay sonrası genç kız Polis tarafından gözaltına alındı.
12 Mart 2020
ABD’de koronavirüs bilançosu artıyor!
ABD'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakası sayısının 1107'ye, ölü sayısının da 32'ye ulaştığı belirtildi. Dünya genelinde 108 ülkede görülen yeni tip koronavirüsün en son rakamlara göre toplam 124 bin 900 kişiye bulaştığı ve 4 bin 592 kişinin de ölümüne neden olduğu belirtildi.
12 Mart 2020
Devler Ligi'nde muhteşem geri dönüş!
Son dakika haberine göre UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain (PSG) ve Atletico Madrid adını çeyrek finale yazdırdı. Son şampiyon Liverpool'u deplasmanda 3-2 mağlup eden Atletico Madrid, çeyrek finale çıktı. PSG, ağırladığı Borussia Dortmund'u 2-0 yendi ve son 8 takım arasına girdi.
12 Mart 2020
Juventus'a koronavirüs şoku! Resmen duyurdular
Son dakika haberine göre İtalya Serie A ekiplerinden Milli futbolcumuz Merih Demiral'ın da formasını giydiği Juventus, 25 yaşındaki genç stoper Daniele Rugani'nin koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı.