TIMELINE

17 Mart 2020
Boğaz'da panik! Dümeni kitlenen gemi...
Son dakika haberi... İstanbul Boğazı, Beykoz açıklarında Liberya bandıralı bir kargo gemisinin dümeni henüz belirlenemeyen bir nedenle kilitlendi. Olay yerine Kıyı Emniyeti ekipler sevk edildi. Kıyı Emniyeti'ne bağlı kurtarma gemisi eşliğinde kıyıya çekildi. Rumeli Feneri açıklarına demirleyen gemi arızası giderildikten sonra yoluna devam edecek.
17 Mart 2020
'Ömür'ün eşi bakın kim! O da EDHO'da
atv ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve salı akşamlarının fenomeni haline gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, serüvenine tam gaz devam ediyor. Kadrosunu her geçen yıl genişleten Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a geçtiğimiz yıl katılan Ceren Benderlioğlu, dizinin sevilen isimlerinden biri haline geldi. Dizide Ömür Façalı'yı canladıran Ceren Benderlioğlu oyunculuğu ve güzelliği ile dikkatleri üzerine topladı. 36 yaşındaki güzel oyuncunun evli ve bir çocuk annesi olduğunu duyanlar şaşırıyor. Peki Ceren Benderlioğlu'nun eşinin kim olduğunu biliyor musunuz? İpucu verelim, o da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yıldızlarından biri. İşte başta Ceren Benderlioğlu olmak üzere ünlülerin eşleri.
17 Mart 2020
Mısır Piramitleri nasıl yapıldı? NASA bu gizemi çözdü mü?
Dünya üzerinde gizemi çözülemeyen yerlerden biri Mısır Piramitleri'nin nasıl yapıldığı... Kahire yakınındaki Nil Nehri'nin batısında bulunan Giza Yaylası içerisinde yer alan 'Mısır Piramitleri nasıl yapıldı, sırrı ne, içerisinde neler var?' gibi soruların yanıtları henüz bulunmadı. Ancak NASA, Mısır Piramitleri ile ilgili bir sırrı günyüzüne çıkarmış olabilir... NASA'nın öte gezegen arayan uydusu TESS, eski bir yıldızdan piramitlerin nasıl inşa edildiğine dair ipucu buldu. Piramitler inşa edilirken, Mısırlı insanlara rehberlik eden yıldız bulundu.
17 Mart 2020
ABD'de 15 saat içinde 5 ayrı deprem
Son dakika haberi... Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Tennessee ve Carolina eyaletlerinde 15 saat içinde 5 ayrı deprem oldu. USGS tespitlerine göre, ilki pazar günü 17:30’da Kuzey Carolina’nın Mulberry kentinde meydana gelen deprem serisinin sonuncusu pazartesi sabah 8 civarında yaşandı.
17 Mart 2020
30 bin TL'lik Osmanlıca sorusu geceye damga vurdu!
Kenan İmirzalıoğlu'nun başarılı sunumuyla atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni bölümü yine milyonları ekranları başına kilitledi. Kim Milyoner Olmak İster'in yayınlanan son bölümünde geceye 30 bin TL değerindeki "Osmanlıca mebhas-i kuvvet-i hava ifadesinin karşılığı hangisidir?" sorusu damga vurdu. Yarışmacı jokerlerini kullanmasına rağmen "Osmanlıca" sorusunu doğru cevaplayamadı. İşte Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran Osmanlıca sorusu ve yeni bölümden kareler...
17 Mart 2020
Paris'te askerler sokağa indi!
Fransa'nın başkenti Paris'te korona virüs nedeniyle 3. ulusal alarma geçilmesinin ardından askerler sokağa indi. Öte yandan Fransa İçişleri Bakanı Christophe Castaner, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ülke genelinde serbest dolaşımın zorunlu haller dışında sınırlandıran uygulamanın kontrol edilmesi için 100 bin polis ve jandarmanın görevlendirildiğini bildirdi.
17 Mart 2020
Bakan Koca: Tedbirleri sıkı tutalım
Son dakika haberine göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) ilişkin tedbirlerin sıkı tutulmasını istedi. Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Tespit edilen her vaka toplum için risk olmaktan çıkmıştır. Her yeni tanı üzücü fakat sizin için bir güvencedir." ifadelerini kullandı.
17 Mart 2020
Dünya devinden Kovid-19 önlemi
ABD'li e-ticaret devi Amazon, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla çevrimiçi alışverişe artan talebi karşılayabilmek için ABD'de 100 bin yeni personel alacağını duyurdu.
17 Mart 2020
Afyonkarahisar'da feci kaza
Son dakika haberine göre Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu yaralıların olduğu, olay yerine ambulansların sevk edildiği belirtildi.
17 Mart 2020
Aytaç Yalman hayatını kaybetti
Son dakika haberine göre, Bir süredir tedavi gören Eski Kara Kuvvetleri Komutanı Aytaç Yalman, hastanede hayatını kaybetti. Peki Aytaç Yalman kimdir? Ne zaman emekli oldu?