TIMELINE

27 Mart 2020
Hercai'nin Azize Aslanbey'inin kızını görenler şoke oldu!
Hercai'nin Azize Aslanbey'i Ayda Aksel'in kızı Leyla'yı görenler şoke oldu! Annesinin aynısı! ATV ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden bu yana dizi severleri ekran başına kilitleyen Hercai, oyuncuların başarılı performansı ile konuşulmaya devam ediyor. Başarılı projenin dikkat çeken isimlerinden biri de Hercai'nin Azize Aslanbey'i Ayda Aksel. Tecrübeli oyuncu Ayda Aksel sosyal medyayı sık sık kullanıyor ve en çok kızı Leyla ile olan fotoğraflarını paylaşıyor. Ayda Aksel'in kızı Leyla Yüngül güzelliği ile büyüledi. Ayda Aksel'in Haluk Semi Yüngül ile olan evliliğinden olan kızı Leyla da hem oyuncu hem sunucu. Bir dönem bir müzik kanalında boy gösteren Leyla Yüngül'ün Instagram'da binlerce takipçisi var. İşte doğal güzelliğiyle hayran bırakan Ayda Aksel'in kızı Leyla Yüngül ve diğer ünlü isimlerin çocukları…
27 Mart 2020
Matematik öğretmeni öyle bir şey yaptı ki... Milyonlarca kişi izledi!
Milyonlarca kişi bu matematik öğretmenini izledi! Öyle bir şey yaptı ki... Matematik öğretmeninin aklına gelen fikir, milyonlarca insanın dikkatini çekmeyi başardı. Bir matematik öğretmeni icadının yapılışını anbean kameraya kaydetti ve Instagram'a yüklenen ve 20 milyondan fazla kez izlenen video herkesi şaşırttı.
27 Mart 2020
ABD'de koronavirüs korkusu! Bir öksürük 35 bin dolar!
Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, Çin, İtalya ve İspanya’yı derinden etkiledi. Bu ülkelerden hemen sonra ise ABD geldi. Özellikle New York’taki vaka ve ölü sayısı bazı ülkeleri geçerken Pensilvanya’da bir markette yaşananlar virüsten korkunun boyutunu göstermiş oldu. Pensilvanya’daki markette bir kadının yiyeceklerin üzerine öksürmesi üzerine ''koronavirüs bulaşmış olabilir'' korkusu ile 35 bin dolar (224 bin TL) değerindeki ürünü çöpe atıldı. Market çalışanları hızla dışarı çıkarken polis kadını tutukladı.
27 Mart 2020
Avustralya'da koronavirüs vaka sayısı yükseldi
Çin'de ortaya çıkan yeni tip koronavirüs 6 kıtayı birden etkiledi. Gelen son dakika bilgisine göre Avustralya'da koronavirüsten ölen sayısı 13'e çıkarken vaka sayısı 3 bini geçti. Avustralya Sağlık Bakanlığı, Batı Avustralya’nın başkenti Perth’teki bir hastanede tedavi altına alınan 70’li yaşlardaki erkek hastanın Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı.
27 Mart 2020
Koronavirüs bilgi sitesi yayın hayatına başladı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın duyurduğu koronavirüs tanısı konan, iyileşen ve hayatını kaybeden hastaların sayılarının yer aldığı site, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından yayına başladı.
27 Mart 2020
Yurt dışından gelen 130 kişi yurda yerleştirildi
Yurt dışından uçakla İstanbul'a gelen 130 kişi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında Bolu'da Kredi Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı yurda yerleştirildi.
27 Mart 2020
Trump ve Macron telefonda Kovid-19'u görüştü
ABD Başkanı Donald Trump ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, yaptıkları telefon görüşmesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede iş birliğinin önemini vurguladı.
27 Mart 2020
Virüse karşı ekonomi politikası belirleyemediler
Avrupa Birliği (AB) üyesi ülke liderleri, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) ekonomik etkilerine karşı ortak bir politikada uzlaşamadı. AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, "Üye ülkeler arasındaki sınırlarda özellikle mal ve ürünlerin geçişinin engellenmemesi gerekiyor" dedi.
27 Mart 2020
İsrail'de Kovid-19 vaka sayısı yükseldi
Son dakika haberine göre, İsrail'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edilenlerin sayısı 2 bin 693'e ulaştı. Tel Aviv yönetimi, virüs nedeniyle İsrail'de ikamet edenler hariç tüm yabancıların ülkeye girişine de yasak getirmişti.
27 Mart 2020
Maduro'dan ABD ve Kolombiya'ya sert tepki
Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ABD ve Kolombiya’nın "ülkesine yönelik komplo planları kurduğunu" iddia etti. ABD Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, ABD Adalet Bakanlığının "uluslararası uyuşturucu kaçakçılığında rolleri olduğu" gerekçesiyle Maduro ile Venezuela yönetimindeki bazı kişiler hakkında iddianame hazırladığı bildirilmişti.