TIMELINE

21 Mart 2020
Pence'in ofisinde korona şoku!
Son dakika haberi... Dünyayı esir alan korona kabusu siyasileri de tehdit ediyor. Son olarak ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in ofisinde çalışan bir kişinin, yeni tip corona virüs (covid-19) testi pozitif çıktı.
21 Mart 2020
Galatasaray'dan flaş play-off açıklaması
Son dakika haberi... Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil’in bugün yaptığı, "Play-off sistemi seçenekler arasında" açıklamasının üzerine, "Bütün kulüplere haksızlık. İlk 8den başlarsan 9uncuya, ilk 4ten başlarsan 5e, ilk 10dan başlarsan 11inci takıma haksızlık olur. Kim buna karar verecek? Değişik formatlar hızlandırılma anlamında tartışılabilir. Sayın Mehmet Sepil’in play-off ile ilgili söylemleri, kendi düşüncesi olabilir. Ancak bizim tüm kulüp başkanları bir araya gelerek yaptığımız toplantıda, play-off gündeme gelmedi ve başkanlar tarafından tartışılmadı" dedi.
21 Mart 2020
Hafter milisleri sivil mahallelere saldırdı
Son dakika haberi... Libya'nın doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'e bağlı milisler başkent Trablus'un güneyindeki sivil mahallelere topçu atışıyla saldırdı.
21 Mart 2020
Komşuda korkutan deprem
Son dakika haberine göre Yunanistan'ın Thesprotia kentinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin, 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.
21 Mart 2020
Bakanlıktan flaş koronavirüs düzenlemesi
Sağlık Bakanlığı, koronavirüs ile mücadele kapsamında oluşabilecek olağan dışı durumlarda personel sayısını arttırmaya yönelik önemli bir karar aldı. Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitim Yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre deprem, sel baskını, salgın hastalık gibi olağan dışı ve hizmetin normal olarak sürdürülemediği hallerde uzmanlık öğrencileri, hekimlik görevlerini yürütmek üzere eğitim gördükleri kurumun dışındaki aynı ilin sağlık tesislerinde 3 ayı geçmemek üzere görevlendirilebilecek.
21 Mart 2020
Bakanlıktan Kovid-19 için sosyal mesafe uyarısı
Son dakika haberine göre, İçişleri Bakanlığı, yeni tip koronavirüsün ülkede yayılmasının engellenmesi için asker uğurlamalarında sosyal mesafe kuralına uyulması gerektiğini bildirdi.
21 Mart 2020
Zehir tacirlerine operasyon!
Kahramanmaraş’ta jandarma ekipleri tarafından zehir tacirlerine yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 13 kişi gözaltına alındı.
21 Mart 2020
Bugün ne kandili? Bugün kandil mi?
21 Mart Cumartesi bugün ne kandili? Bugün kandil mi? Miraç Kandili bu gece mi sorularına yanıt aranıyor. Arama motorlarında bu gece kandil mi sorusuna yanıt aranıyor. Müslümanlar için mübarek gecelerden birisi olan Miraç Kandili bu gece mi? Her yıl Receb ayının 27. Gecesi olan Miraç gecesi, bu yıl 21 Mart 2020 tarihine geliyor. Miraç kelimesi; yükselmek ve göğe çıkmak anlamlarına geliyor. Hz. Muhammed'in göğe yükseldiği gece olan Miraç Kandili'nin müslümanlar için önemi oldukça büyüktür. Efendimizin hicretinden 18 ay önce Miraç vuku bulmuştur. Mira Kandil'ini Müslümanlar bol bol dua ve ibadetler ile geçirmelidir. Bu gece yapılacak olan duaların kabul edildiği buyrulmuştur. Miraç, Peygamber Efendimizin Mescidi Aksa üzerinden göklere doğru yükselmesi ve Yüce Allah'tan vahiy almasını da anlatmaktadır. Allah'a şirk koşmayanların günahlarının bağışlanacağı ve en sonunda da cennete gireceği Miraç müjdesidir
21 Mart 2020
Miraç Kandili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) okuduğu dua!
Dualar ve ibadetlerle dolu geçirilecek Miraç Kandili'nde Peygamber Efendimizin okuduğu dua hangisi? Miraç Kandili dilek duası nasıldır? Miraç Kandili dilek duası sözleri vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Müslümanlar için huzur dolu gecede, Miraç Kandili dolayısıyla yapılması gereken ibadetler ve dualar vardır. Bu gece Duaların kabul olduğu özel vakitler vardır. Miraç Kandili de o vakitlerden ve o kıymetli gecelerden biridir. Bu gecede edilecek dualar reddolunmaz. Recep ayı içerisinde yer alan Miraç Kandili en önemli gecelerden biridir. Miraç Kandili gecesi Hazreti Muhammed'in göğe yükseldiği gece olması sebebiyle önemlidir. Peki Miraç Kandili dilek duası nasıldır? Miraç Kandili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) okuduğu dua hangisi işte tüm detaylar haberimizde.
21 Mart 2020
21 Mart benzin ve mazot fiyatları ne kadar oldu?
21 Mart benzin ve mazot fiyatları ne kadar oldu? Benzin ve motorin fiyatlarında şu sıralar her gün yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Milyonlarca araç sahibi ise yaşadıkları ile göre güncel akaryakıt fiyatlarını öğrenmek istiyor. Motorin ve benzin fiyatına gece yarısından geçerli olmak üzere zam yapılacağı belirtildi. Şimdi araç sahipleri İstanbul, Ankara ve İzmir güncel akaryakıt fiyatı kaç TL oldu sorusuna yanıt arıyor. İşte 21 Mart güncel akaryakıt fiyatları...