TIMELINE

13 Mart 2020
Hercai'nin Yaren'i İlay Erkök'ü hiç böyle görmediniz!
atv'nin reyting rekorları kıran dizisi Hercai Türkiye'ye yeni yıldızlar kazandırdı... Ebru Şahin'in canlandırdığı Reyyan ile Akın Akınözü'nün canlandırdığı Miran karakterinin çıkmaza giren aşk hikayesi etrafında şekillenen Hercai, her cuma akşamı yayınlanan yeni bölümleriyle izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yıldızı bu dizi ile parladı. Tabi sadece onların değil. Yükselişe geçen isimlerden biri de İlay Erkök. Malumunuz dizide Miran'a aşık kıskanç ve oldukça hırslı bir karakteri oynayan İlay Erkök izleyenlerin antipatisini kazandı. Ama bir yanda da güzelliği ile adından söz ettiriyor. İlay Erkök henüz 26 yaşında ve görünen o ki ilerleyen zamanlarda kendisini sık sık göreceğiz.İlay Erkök doğal güzelliğine oldukça güveniyor ve makyajsız paylaşımlarına sıklıkla yer veriyor. İşte Hercai'nin Yaren'i İlay Erkök'ün makyajsız hali ve sizin için derlediğimiz diğer ünlü isimlerin makyajsız halleri...
13 Mart 2020
S. Arabistan'da vaka sayısı yükseldi
Suudi Arabistan'da Çin'de ortaya çıkan ve her geçen gün dünyayı esir alan yeni tip koronavirüse yakalananların sayısı 62'ye yükseldi. Suudi Arabistan resmi haber ajansının Sağlık Bakanlığından aktardığı açıklamaya göre, ülkede 17 yeni Kovid-19 vakası tespit edildi. Virüs tespit edilen kişilerin 11'i yabancı uyruklu olarak kayıtlara geçti.
13 Mart 2020
Trudeau'nun eşi corona virüse yakalandı
Kendini karantinaya alan Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun eşinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edildi. Kanada Başbakanlık Ofisinden yapılan açıklamada, Sophie Gregoire Trudeau'nun Kovid-19 testinin pozitif çıktığı belirtildi.
13 Mart 2020
ABD İranlı milisleri vurdu
Son dakika haberi... Irak yerel medyasına göre, ABD güçleri ülkenin birçok kentinde İran’a yakın silahlı milis gruplara hava saldırısı düzenledi.
13 Mart 2020
Arsenal'e koronavirüs şoku!
Son dakika haberine göre Arsenal teknik direktörü Mikel Arteta'da koronavirüse rastlandığı açıklandı. Tüm takımın karantina altına alınacağı ifade edildi.
13 Mart 2020
"İkinci bir açıklamaya kadar tatil edildi"
Son dakika haberine göre, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Özel Kreş, Bakanlık tarafından açılış izni verilen Gündüz Bakımevleri ile Özel Çocuk Kulüplerinde, 16 Mart’tan itibaren tatil ilan edildiğini duyurdu.
13 Mart 2020
Juventus'ta ikinci koronavirüs şoku!
Son dakika haberine göre dünyanın önde gelen ekiplerinden Juventus forması giyen milli yıldız Merih Demiral'ın takım arkadaşı Daniele Rugani'nin ardından Paulo Dybala da koronavirüse yakalandı.
13 Mart 2020
AYM Başkanvekilliğine seçme kararı Resmi Gazete'de
Son dakika haberine göre, Anayasa Mahkemesi Başkanvekilliğine Kadir Özkaya'nın seçilmesine ilişkin karar, Resmi Gazete'de yer aldı. Özkaya, Kömürcü'nün emekli olacağı 3 Nisan'da göreve başlayacak.
13 Mart 2020
Merkel'den Kovid-19'a karşı mücadele çağrısı
Almanya Başbakanı Angela Merkel, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) hızla yayılması nedeniyle nüfustan mümkün olduğunca sosyal temaslardan kaçınmasını istedi.
13 Mart 2020
Belçika'da flaş Kovid-19 kararı
Son dakika haberine göre, Belçika Başbakanı Sophie Wilmes, Kovid-19 nedeniyle ülke genelinde okulların cuma gecesi itibarıyla 3 Nisan'a kadar tatil edileceğini duyurdu.