TIMELINE

22 Mart 2020
Gazze'de ilk koronavirüs vakası
Abluka altında bulunan Gazze'de ilk koronavirüs (Covid-19) vakası tespit edildi. Sağlık Bakanı Yardımcısı Yusuf Eburiş'in yaptığı açıklamada vakanın Pakistan'dan dönen bir kişide görüldüğü bildirildi.
22 Mart 2020
Dünyaca ünlü eski futbolcuda koronavirüs çıktı
AC Milan'da kulüp yöneticisi olarak görev yapan kulübün efsanelerinden Paolo Maldini ve altyapıdan yetişip A takıma çıkan oğlu Daniel Maldini'nin koronavirüs testi pozitif çıktı.
22 Mart 2020
Koronavirüs durdurulamıyor! Oraya da sıçradı
Çin'de ortaya çıkan ve dünyayı saran koronavirüs hızla yayılmaya devam ediyor. Abluka altındaki Gazze Şeridi'nde ilk kez yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakası tespit edildiği bildirildi.
22 Mart 2020
Necati Şaşmaz görenleri şoke etti!
Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz görenleri şoke etti! Bir döneme Polat alemdar karakteriyle damga vuran Necati Şaşmaz son dönemlerde herhangi bir projede yer almazken yıllar içindeki değişimini görenler gözlerine inanamadı. İşte Necati Şaşmaz'ın ve diğer ünlülerin yıllar içindeki değişimleri...
22 Mart 2020
Başkan Erdoğan'dan koronavirüsle mücadele mesajı
Başkan Erdoğan koronavirüsle mücadele kapsamında Twitter üzerinden bir video mesajı yayınladı. Erdoğan mesajını, "Aziz vatandaşlarım, Müsterih olunuz. Devletimiz tüm kurumlarıyla görevinin başında, zaman mefhumu gözetmeksizin Milletinin hizmetinde. Bu zorlu süreci inşallah hep birlikte atlatacağız. Yeter ki kurallara, yönlendirmelere uyalım ve mutlaka evlerimizde kalmaya devam edelim." ifadeleriyle paylaştı.
21 Mart 2020
21 Mart reyting sonuçları açıklandı mı?
21 Mart reyting sonuçları izleyiciler tarafından heyecanla araştırılıyor. Gün içerisinde yayınlanan yapımları izleyen seyirciler tarafından araştırılıyor. Dizi, yarışma programı, yabancı film ve haber bültenlerinin sona ermesiyle birlikte reyting sonuçları hakkındaki araştırmalarda artış yaşanıyor. Peki, Survivor, Kuzey Yıldızı, Hizmetçiler hangisi birinci oldu? İşte detaylar...
21 Mart 2020
Real Madrid'e korona şoku! Hayatını kaybetti
Son dakika haberine göre, İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Madrid'in eski başkanlarından Lorenzo Sanz, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanmasının ardından vefat etti.
21 Mart 2020
Kredi faizinde yeni adımlar peş peşe atıldı!
Birçok banka kredi faizinde yeni adımlar atmaya devam ediyor. Son olarak bu hafta Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) 100 baz puan düşürerek yüzde 10,75'ten yüzde 9,75'e indirdi. Merkez Bankası'nın faiz indirimine gitmesiyle birlikte bankaların faiz indirimine gidip gitmeyeceği merak konusu oldu. Son dönemde on binlerce kişi kredi talebi için bankalara başvuru yaptı. Kredi çekmeyi düşünenler ise güncel oranları inceliyor. Peki, 22 Mart konut, ihtiyaç ve taşıt kredi faiz oranı kaça indi? İşte detaylar
21 Mart 2020
O ülkede koronadan ilk ölüm!
Çin'de ortaya çıkan ve dünyayı saran koronavirüs can almaya devam ediyor. Güney Amerika ülkesi Şili'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle bir kişi hayatını kaybetti.
21 Mart 2020
Türkiye'de corona virüs vaka sayısı kaç oldu?
Türkiye'de corona virüs vaka sayısı kaç oldu? Son dakika haberine göre Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ülkemizdeki vaka sayısıyla ilgili son durumu milyonlarca vatandaşla paylaştı. Bakan Koca'nın açıklamalarının ardından gündemde yer alan sorulardan birisi de Türkiye'de corona virüs vaka sayısı kaç oldu sorusu oldu. Peki, koronavirüs nedeniyle kaç kişi öldü? İşte son durum