Başkan Erdoğan'dan koronavirüsle mücadele mesajı: Bu zorlu süreci inşallah hep birlikte atlatacağız

Başkan Erdoğan koronavirüsle mücadele kapsamında Twitter üzerinden bir video mesajı yayınladı. Erdoğan mesajını, "Aziz vatandaşlarım, Müsterih olunuz. Devletimiz tüm kurumlarıyla görevinin başında, zaman mefhumu gözetmeksizin Milletinin hizmetinde. Bu zorlu süreci inşallah hep birlikte atlatacağız. Yeter ki kurallara, yönlendirmelere uyalım ve mutlaka evlerimizde kalmaya devam edelim." ifadeleriyle paylaştı.

Giriş Tarihi 22 Mart 2020, 00:00 Güncelleme 22 Mart 2020, 01:02
Başkan Erdoğan’dan koronavirüsle mücadele mesajı: Bu zorlu süreci inşallah hep birlikte atlatacağız

İÇİNDEKİLER

Başkan Erdoğan koronavirüsle mücadele kapsamında Twitter üzerinden bir video mesajı yayınladı.

Başkan Erdoğan mesajını, "Aziz vatandaşlarım, Müsterih olunuz. Devletimiz tüm kurumlarıyla görevinin başında, zaman mefhumu gözetmeksizin Milletinin hizmetinde. Bu zorlu süreci inşallah hep birlikte atlatacağız. Yeter ki kurallara, yönlendirmelere uyalım ve mutlaka evlerimizde kalmaya devam edelim." ifadeleriyle paylaştı.

Başkan Erdoğan vatandaşlara şu ifadelerle seslendi:

Devletimiz görevinin başındadır. Özellikle sağlık bakanlığımız tüm personeliyle, doktorlarıyla, sağlık memurlarıyla, artık zaman mefhumu kullanmadan çalışmaktadır. Bundan dolayı şahsım, ailem milletim adına hakikaten alkışlarımızla tebrik ediyorum.

65 YAŞ ÜZERİ VE KRONİK RAHATSIZLIĞI OLANLARA TEKRAR ÇAĞRIDA BULUNDU
Sizlerden ricamız hükümet yetkililerimizin uyarılarınızı takip etmenizdir. Özellikle 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olanların sokaklara çıkmamalarıdır. Sokağa çıkalar varsa rastgele söylemiyoruz. Dikkatle bu işi takip edenleri olarak doktorlarımızdan ve Bilim Kurulu üyelerimizden aldığımız tavsiyelerle söylüyoruz.

DEVLET OLARAK TEDBİRİMİZİ ALDIK
Dikkat edilirse az sayıda da olsa ölenlerimize baktığımız zaman bunların hepsinin de işte bu yaş grubunda olduğunu gördüğümüz zaman demek ki yapılan uyarılar doğrudur, yerindedir. Sağlık ve huzur içinde ülkemizi yarınlara taşıyacağız. Olumsuzluk kampanyası meydana getirmek isteyenlere inanmayın. Devlet olarak biz bunların tedbirini aldık. Alışverişlerinizde hiçbir ürün yok satmamaktadır. Gerek sağlık notasında, gerekse sağlık dışındaki bütün ürünler elimizde mevcuttur. Çeşitli batı ülkelerindeki raflara bakıp da bunlara aldanmayın. Hepsini biz aşmış durumdayız. Gerek sağlık gerekse diğer noktada bu inançla da ben size sağ olun diyorum var olun diyorum, Allah'a emanet olun diyorum.