TIMELINE

06 Ağustos 2019
Cevizlibağ'da su tankeri tramvaya çarptı
Zeytinburnu'nun Cevizlibağ semtinde su tankeri seyir halindeki tramvaya çarptı. Kaza nedeniyle Bağcılar-Cevizlibağ ve Topkapı-Kabataş istasyonları arasında yapılan tramvay seferleri normale döndü
06 Ağustos 2019
HDP'li başkan belediyeyi PKK kampına çevirdi!
HDP’li Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı 4 ayda belediyeyi PKK karargahına çevirdi. PKK’nın elebaşlarından Muzaffer Ayata’nın yakını ‘başkan danışmanı’, Sabri Ok’un yeğeni Selda Baran da Kadın ve Aile Daire Başkanı olarak atandı. Kayyumun terör bağlantıları nedeniyle iş akitlerini feshettiği 248 kişi de işe alındı.
06 Ağustos 2019
O illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den son dakika sağanak yağış uyarısı
Hava durumunu araştıran vatandaşların beklediği haber Meteoroloji'den geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada bazı bölgelerimizde sağanak yağış olacağı uyarısında bulunuldu. Peki bugün (6 Ağustos) hangi illerimizde yağış var? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji'den gelen son bilgilere göre yurt genelinde hava durumu raporu...
06 Ağustos 2019
''Beyaz ırkçı terör sorunu görmezden geliniyor''
New York Times gazetesi, ''beyaz ırkçı'' terör saldırılarına faillerinin Müslüman olduğu belirtilen saldırılar kadar tepki verilmediğine dikkati çeken bir başyazı yayımladı. Başyazıda: ‘'Saldırı eğer İslam adı altında yapılsaydı yönetim tüm gücüyle teröristlerin silah, para ve ideolojilerini yayacağı platformlara erişimini engellemeye çalışır, destekçilerine yaptırımlar uygular, teröristlere yardım ve yataklık yapanlar hakkında soruşturma açardı'' ifadelerine yer verildi.
06 Ağustos 2019
İstanbul'da yatırımlık ucuz daireler
Konut kredisi faizlerinin düşmesiyle birlikte vatandaşların gözü satılık evlerde. Faizlerin düşmesi fırsatını değerlendirmek isteyen vatandaşlar İstanbul'da firmalardan veya sahibinden satılık ev fiyatlarını araştırmaya başladı. Konut faizlerinin düşmesiyle birlikte uzun vadenin avantajıyla kira öder gibi ev sahibi olunabiliyor. Peki İstanbul'da hangi ilçede satılık daire fiyatları ne kadar? En ucuz ve en pahalı satılık daireler İstanbul'un hangi ilçesinde! İşte faiz düşüşünü yatırım fırsatına çevirmek isteyenler için İstanbul'da satılık daire fiyatları...
06 Ağustos 2019
Resmen uyardılar: Önlem alın...
Uruguay, ABD'ye seyahat edecek vatandaşlarına, artan "nefret suçu ve şiddet olayları" sebebiyle önlem almaları uyarısında bulundu. ABD Dışişleri Bakanlığı da geçen hafta Uruguay'a seyahat edecek ABD vatandaşlarına artan suç olayları nedeniyle üst düzey önlem alma uyarısında bulunmuştu.
06 Ağustos 2019
İzmir'de amonyak gazı paniği
Son dakika haberi... Kemalpaşa ilçesinde bir tavuk fabrikasında soğuk hava deposundan sızan amonyak gazından etkilenen 25 işçi hastaneye kaldırıldı.
06 Ağustos 2019
ABD'deki tüm varlıkları donduruldu
Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ve yönetimini meşru olarak kabul etmeyen ABD yönetimi, Maduro üzerindeki baskıyı daha da artırmayı amaçlayan yeni bir adım attı. ABD Başkanı Donald Trump, Venezuela’ya ait ABD'deki tüm varlıkların dondurulmasını öngören başkanlık kararnamesini imzaladı.
06 Ağustos 2019
Galatasaray Akhisarspor maçı ne zaman ve saat kaçta?
2018-2019 sezonunun Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Süper Kupa finalinde Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek. Süper Kupa finali öncesinde futbolseverler Galatasaray Akhisarspor maçı hakkında araştırma yapıyor. Galatasaray Akhisarspor maçı ne zaman, saat kaçta sorusu merakla araştırılan soruların başında bulunuyor. Peki, Galatasaray Akhisarspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte Galatasaray Akhisarspor maçına dair detaylar...
06 Ağustos 2019
Çin'den ABD'ye karşı hamle! Askıya alındı
Çin Ticaret Bakanlığı, ABD’nin Çin mallarına yönelik ilan ettiği son gümrük tarifesinin ardından, Çinli şirketlerin ABD’den tarım ürünleri alımının geçici olarak durdurulduğunu açıkladı.