TIMELINE

08 Ağustos 2019
İstanbul'un eski hali sizleri çok şaşırtacak!
İstanbul günümüzde adeta bir dünya başkenti. Milyonlarca insana ev sahipliği yapan İstanbul, her yıl birçok turistin de gözde mekanı olmuş durumda. Peki günümüzde trafiği, yoğun koşturmacası ve büyük binalarıyla karşımıza çıkan İstanbul eskiden nasıldı dersiniz? Eski İstanbul fotoğrafları adete geçmişe götürüyor. İşte kimilerini ilk kez göreceğiniz "Yıllar nasıl da geçiyor!" dedirten İstanbul'dan nostaljik kareler...
08 Ağustos 2019
İstanbul'da servis otobüsü devrildi! Ölü ve yaralılar var
Son dakika... Çatalca Yolu Büyükçekmece Tepecik Mevkii'nde HAVAİST servis otobüsü devrildi. 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Kaza yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.
08 Ağustos 2019
Fenerbahçe’nin yeni transferi Zanka İstanbul’a geldi
Taraftarı heyecanlandıran son dakika haberi... Fenerbahçe’nin yeni transferi Danimarkalı futbolcu Zanka İstanbul’a geldi. Zanka’yı Damien Comolli ve Selahattin Baki karşıladı.
08 Ağustos 2019
İstanbul Havalimanı yolunda trafik kazası
İstanbul Havalimanı yolunda bir hafriyat kamyonunun devrilmesi sonucu yol trafiğe kapandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada iki kişi yaralandı. Bir buçuk saat süren çalışmanın ardından yol tekrar trafiğe açıldı.
08 Ağustos 2019
Atama kararları Resmi Gazete'de!
Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile 403 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi kapsamında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki tüm ilçelere kaymakam ataması yapıldı.
08 Ağustos 2019
CHP'li belediye konuya sessiz!
Kuşadası’nda yaşanan lağım rezaletini A Haber daha önce ekrana taşımıştı. Kanalizasyon suyunun denize aktığı ilçede değişen hiçbir şey yok. CHP’li Kuşadası Belediyesi ise yaşanan çevre felaketine çözüm bulmak yerine, sessiz kalmayı sürdürüyor. İşte Kuşadası'ndan ürperten tablo...
08 Ağustos 2019
Venezuela hükümetinden flaş karar
Venezuela'da hükümet, muhalefet ile Barbados'ta düzenlenen görüşmelere katılmayacağını açıkladı. Venezuela Devlet Başkan Yardımcısı ve hükümetin başmüzakerecisi Jorge Rodriguez, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kendini geçici devlet başkanı ilan eden muhalif Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido'nun ABD yaptırımlarını desteklemesi nedeniyle hükümetin 8-9 ağustosta Barbados'ta düzenlenen görüşmelere katılmayacağını duyurdu.
08 Ağustos 2019
Manavga'taki yangın kısmen kontrol altına alındı
Antalya'da dün gece saat 11:00 sıralarında başlayan ve sabah saatlerinde kontrol altına alınabilen orman yangınında 30 hektarlık alan ile tarım alanları ve zeytin ağaçladı zarar gördü.
08 Ağustos 2019
Hakkari'de 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Hakkari'de düzenlenen hava destekli operasyonda 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabından yapılan açıklamada, Hakkari bölgesinde hava destekli operasyon icra edildiği belirtildi.
08 Ağustos 2019
Radamel Falcao kimdir? İşte Falcao'nun hayatı...
Bir süredir Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Radamel Falcao'nun Muslera'nın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa attığı yorum sosyal medyada çok konuşuluyor. Falcao'nun yorumuna binlerce kişiden cevap geldi. Şimdi taraftarlar merakla Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Radamel Falcao kimdir sorusuna yanıt arıyor. Peki, Radamel Falcao kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? İşte Radamel Falcao'nun hayatı...