TIMELINE

20 Ağustos 2019
Yaz aylarında besin zehirlenmelerine dikkat
Gıda, beslenme ve sağlık konularında geliştirdiği projelerle toplum sağlığının geleceği için çalışan Sabri Ülker Vakfı, yaz aylarında sıklığı artan besin zehirlenmelerini önlemekiçin dikkat edilmesi gerekenleri paylaşıyor.
20 Ağustos 2019
Türkiye yardımda dünya birincisi
“Küresel İnsani Yardım Raporu 2018” verilerine göre Türkiye, 2017’de 8,07 milyar dolar yardım ile dünyada en çok insani yardım yapan ülke konumuna yükseldi. Dünyada bu yıl 42 ülkeden yaklaşık 132 milyon kişinin insani yardıma muhtaç durumda olduğu, bu kişilerin sadece 93 milyonuna yardım ulaştırılabileceği tahmin ediliyor.
20 Ağustos 2019
İstanbul'da feci kaza
Son dakika haberi... İstanbul Bakırköy'de Atatürk Havalimanı Caddesi yolu kenarındaki aydınlatma direğine çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.
20 Ağustos 2019
Meğer herkesi böyle kandırmış!
Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri olan Bear Grylls ile ilgili gerçek ortaya çıktı. 'İnanılmaz Kurtuluş' programı ile adından çokça söz ettiren "cesur çocuk" Bear Grylls, son derece zorlu doğa koşullarında bir insanın nasıl hayatta kalabileceğinin en çarpıcı örneklerini veriyor. İnanılmaz Kurtuluş'un "cesur çocuğu" Bear Grylls, öyle zor koşullarda hayatta kalmayı başarıyor, öyle canlılarla besleniyor ki izleyenler şaşıp kalıyor. Peki Bear Grylls, herkesin ağzı açık izlediği bu şeyleri nasıl yapıyor? İşte "cesur çocuk" Bear Grylls ile ekranlara gelen İnanılmaz Kurtuluş'un kamera arkası görüntüleri...
20 Ağustos 2019
İstanbul'a sağanak yağış uyarısı
Son dakika haberi... Bugün hava nasıl olacak sorusunun cevabını arayan vatandaşlara Meteoroloji'den beklenen haber geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada bazı illerimiz için sağanak yağış uyarısında bulunuldu. Peki bugün İstanbul, İzmir ve Ankara'da hava nasıl olacak? Hangi illerimizde sağanak yağış var? İşte Meteoroloji'den gelen açıklamaya göre yurt genelinde hava durumu...
20 Ağustos 2019
İstanbul'da bu gece!
Afganistan’ın İngiliz sömürgesinden kurtuluşunun 100’üncü yıldönümünden dolayı İstanbul’da Asya ve Avrupa kıtasını birbirine bağlayan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Afganistan bayrağı renkleriyle ışıklandırıldı.
20 Ağustos 2019
Başkentte kaçakçılık operasyonu
Son dakika haberi... Ankara'da düzenlenen operasyonda çok sayıda cinsel güç artırıcı ve satışı yasak olan sahte ürün ele geçirildi, bir şüpheli gözaltına alındı.
20 Ağustos 2019
Bakan yardımcısı Dursun'um cenazesi İstanbul'a gönderildi
Van'ın Erciş ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun'un cenazesi İstanbul'a getirildi.
20 Ağustos 2019
BM'den Türk askeri konvoyuna saldırıya ilişkin açıklama
Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, Suriye'nin İdlib kentinde Türk askeri konvoyuna yönelik hava saldırısının ve saldırının neden olduğu zayiatın son derece endişe verici olduğunu belirterek, bölgedeki şiddet olaylarının bölgesel güvenlik açısından büyük risk teşkil ettiği uyarısında bulundu.
20 Ağustos 2019
Ankara'da korkutan deprem
Son dakika haberine göre Ankara’nın Mamak ilçesinde 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 6.96 kilometre altına meydana gelen deprem, çevre ilçelerden de hissedildi.