TIMELINE

15 Ağustos 2019
Meteoroloji uyardı: Güneş çarpmasına dikkat...
Hava durumunu araştıran vatandaşlara Meteoroloji'den son dakika haberi geldi. Meteoroloji'den yapılan açıklamada bazı illerimizde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde olacağı tahmin edildiğinden sıcak havanın oluşturabileceği (güneş çarpması, vücutta sıvı kaybı vb.) olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği uyarısında bulundu. Peki bugün hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de sıcaklık kaç derece? Hangi illerimizde hava yağışlı olacak? İşte Meteoroloji'den gelen son bilgilere göre 15 Ağustos hava durumu...
15 Ağustos 2019
Çinli mühendis yaptı milyonlar izledi
YouTube videoları izlemek son zamanlarda milyonlarca insan için vazgeçilmez aktivitelerden bir tanesi. Kimi zaman eğlenceli bir video, kimi zaman bir belgesel izliyorken kimi zaman da hoşça vakit geçirilecek alternatif özgün içerik sunan YouTube videoları tercih ediliyor. Bu YouTube videolarının başında da becerikli YouTuber'ların basit eşyaları değerlendirerek ortaya inanılmaz işler çıkardığı videolar geliyor. Son olarak izlenme rekorları kıran bir videoda Çinli bir mühendis birbirinden bağımsız parçalardan öyle şeyler üretiyor ki, şaşıp kalmamak elde değil. Youtube üzerinde yayın yapan Çinli bir mühendisin yaptığı 'Yok artık!' dedirtti. Milyonlar gözlerini ayırmadan bu YouTube videosunu izledi. İşte Çinli mühendisin o tahta parçası ile yaptıkları...
15 Ağustos 2019
İtalya onu konuşuyor! Bir gecede milyoner oldu
İtalya'da popüler olan "SuperEnalotto" oyununda bir talihli, 2 euro vererek oynadığı bilete büyük ikramiye isabet etmesi sonucu 209 milyon euro (yaklaşık 1,3 milyar Türk lirası) kazandı.
15 Ağustos 2019
Trudeau etik kuralları çiğnediğini itiraf etti
Kanada Başbakanı Justin Trudeau, SNC-Lavalin skandalına ilişkin "Etik kurallarını çiğnediğimi kabul ediyorum ancak, büyük bir işverenin cezai kovuşturulmasının olumsuz sonuçlarını önlemeye çalışmak için bu yolu seçtim." dedi.
15 Ağustos 2019
O yollar trafiğe açıldı
Liverpool ile Chelsea arasında Beşiktaş Park'ta oynanan UEFA Süper Kupa karşılaşmasının ardından trafiğe kapalı olan yollar açıldı. Sabah açılan yollarda araçların geçişlerine izin verildi.
15 Ağustos 2019
Motosikletli trafik polisi şehit oldu
İstanbul Sancaktepe'de bir trafik polisi, kullandığı motosikletin devrilmesi sonucu şehit oldu. İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, hastaneye gelerek kaza hakkında bilgi aldı, Ulaş'ın yakınları ile görüştü.
15 Ağustos 2019
Trump'tan Şi'ye "Hong Kong" çağrısı
ABD Başkanı Donald Trump, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'in istemesi halinde Hong Kong meselesini "hızlıca ve insani şekilde" çözebileceğini ve bu konuda görüşebileceklerini söyledi.
15 Ağustos 2019
Bir koltukta birkaç karpuz! Nasıl iyi mi çiftliğiniz?
CHP'li belediyede büyük skandal. Yıllardır Osman Gürün'ün başkanlık yaptığı CHP'li Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde makam bolluğu yaşanıyor. Fethiye'yi lağım suyu ile katleden CHP tarafından yönetilen Muğla'da belediyenin üst düzey yöneticileri 2 ve 3, hatta 4 ya da 5 birimde birden yönetici yapması tepkilere neden oldu. Asaleten çalışacak kimse yokmuş gibi aynı kişiler birden çok makamı vekaleten dolduruyor. CHP’li Başkan Osman Gürün’ün belediyenin organizasyon şemasında gururla sergilemekten çekinmediği bu çalışkan bürokratların ek müdürlükleriyle nasıl bir tasarruf yapıldığı ise merak konusu...
15 Ağustos 2019
Galatasaray'a Falcao şoku!
Galatasaray'da Radamel Falcao şoku yaşanıyor. Kolombiyalı golcü sarı-kırmızılı takımın bir numaralı transfer hedefiydi. Galatasaray taraftarının da dört gözle beklediği yıldız golcüden sarı-kırmızılılara kötü haber geldi. Fransız basınının iddiasına göre Monaco Falcao transferinde yeni bir adım atamaya hazırlanıyor...
15 Ağustos 2019
Liverpool’un İstanbul rüyası sürüyor
UEFA Süper Kupa Finali’nde Chelsea’yi penaltılarla elemeyi başaran Liverpool, İstanbul’da oynadığı 2. Avrupa Kupası Finali’ni de penaltı atışlarıyla kazandı.